Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Retailer lekt mogelijke prijzen Google Nest Wifi, Nest Mini en Nest Hub Max

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2019, 10:02 CategorieBeeld en geluid

Er zijn prijzen gelekt van de Google Nest Wifi, Nest Mini en Nest Hub Max. Google kondigt de producten mogelijk deze week aan en dan krijgen we alle informatie. De prijzen gelden voor de Canadese markt, maar kunnen wel alvast een goede indruk geven.

Mogelijke prijzen Google Nest Wifi en meer gelekt

Het is inmiddels duidelijk dat Google aan nieuwe Google Wifi-producten werkt, onder de noemer Google Nest Wifi. Dit systeem bestaat uit een volledige router en beacons voor in huis en heeft ondersteuning voor de Google Assistent. Een Canadese retailer heeft nu prijzen online gezet voor de verschillende pakketten waarin de router en beacons mogelijk gaan verschijnen. Zo kost een doos met één Nest Wifi omgerekend 157 euro. Een losse beacon gaat waarschijnlijk 136 euro kosten, volgens de winkelketen.

Ook komt er een pakket met een router en beacon voor 239 euro en een router met twee beacons voor 315 euro. De prijzen zijn allemaal exclusief btw. Verder heeft de Canadese online winkel ook prijzen voor andere producten, zoals de Nest Hub Max, een grote versie van de Google Nest Hub. Die wordt voor 205 euro verkocht. De Nest Mini, een nieuwe versie van de Google Home Mini, wordt aangeboden voor ongeveer 45 euro. Ook hier geldt dat de prijzen exclusief btw vermeld worden; in Nederland gelden dus hogere prijzen.


€ 40,95

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 43,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 48,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 47,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 48,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 49,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Dirk Hermse
  15 oktober, 2019 om 8:30

  wanneer komt de google nest hub max naar Nederland

  • Wesley Akkerman
   15 oktober, 2019 om 9:08

   Dat is nog niet bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.