Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Symfonisk-update voor Ikea Home Smart-app is uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2019, 10:00 CategorieSoftware en apps

Ikea heeft bevestigd dat de Symfonisk-update voor de Ikea Home Smart-app officieel is uitgesteld. Het is niet bekend wanneer de update komt. Aanvankelijk zou de update voor de app in het najaar van 2019 gaan verschijnen, maar dit staat dus niet meer op de planning.

Symfonisk-update Ikea Home Smart-app komt later

Eerder dit jaar kondigde Ikea aan dat er een update zou verschijnen voor de Ikea Home Smart-applicatie, waardoor gebruikers van de verschillende Symfonisk-producten die producten vanuit één app kunnen bedienen en groeperen. De update zou in het najaar van 2019 verschijnen. Echter, de meubelgigant heeft laten weten dat de update uitgesteld is en dus niet meer in het najaar zal verschijnen. Onduidelijk is nog wanneer de update dan wel precies verschijnt, maar Ikea heeft laten weten ons op de hoogte te houden.

Het is via de Ikea Home smart app wel mogelijk om een nummer te pauzeren, af te spelen, naar een volgend nummer of vorig nummer te gaan en het volume aan te passen. De app is enkel te gebruiken in combinatie met de verbindingshub. Zodra de update wordt doorgevoerd, is het mogelijk om verschillende lichtstanden vooraf te programmeren, om timers in te stellen om het licht op specifieke tijdstippen aan of uit te doen en om bijvoorbeeld in te stellen dat zodra de rolgordijnen dichtgaan, het licht in huis aangaat en de muziek afspeelt.

Lees ook onze review van de Ikea Symfonisk-tafellamp en -boekenplankspeaker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.