Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Twee Google Nest Mini’s kun je straks als stereopaar gebruiken

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2019, 10:50 CategorieBeeld en geluid

Gisteren werd de Google Nest Mini gepresenteerd tijdens het Made by Google-evenement. De nieuwe Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini en krijgt een betere audiokwaliteit, een Google Assistant met een snellere reactietijd en komt direct met een wall mount om de kleine slimme speaker aan de muur op te hangen. Volgens website Variety kun je straks ook twee Nest Mini’s als stereopaar instellen.

Gisteren tijdens het Made by Google-evenement werd er niet gesproken over de mogelijkheid om twee Nest Mini’s als stereopaar in te stellen, dus we houden nog even een slag om de arm. Toch zou het zeker een welkome toevoeging zijn. Voorheen kon je alleen de grote Google Home Max-speaker in een stereopaar gebruiken.

Fysieke knoppen voor muziek komen terug

Wist je trouwens dat de Google Home Mini ook van fysieke knoppen is voorzien om muziek te starten, stoppen of te pauzeren? Deze knoppen werden via een firmware-update echter al voor de lancering uitgeschakeld, omdat het problemen opleverde met het continue blijven luisteren van de microfoons. Uiteindelijk werd dit opgelost door deze functie aan de volumeknoppen toe te wijzen. Door deze even ingedrukt te houden kun je deze knoppen als start/stop-knop gebruiken. Deze fysieke knoppen komen echter terug op de Google Nest Mini zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.