Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Bird Home Automation komt met slimme intercom voor appartementencomplexen

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2019, 16:51 CategorieVeiligheid en beveiliging

Een videodeurbel is natuurlijk heel handig, maar als je in een appartementencomplex woont is het niet altijd de beste oplossing. Je kunt een slimme deurbel gebruiken voor je eigen voordeur van je appartement, maar het doet niets voor de gezamenlijke voordeur naar het complex. En dat is toch de eerste horde die een pakketbezorger of ander bezoek moet nemen om in contact met je te komen.

Bird Home Automation uit Berlijn komt met een oplossing door een slimme intercom in de Doorbird-serie op de markt te brengen. Deze slimme intercoms zijn gemakkelijk in ieder appartementencomplex te installeren. Behalve de netwerkinfrastructuur hoeft er aan de huidige bekabeling niets te veranderen.

De Doorbird IP Video Door Station is uitgerust met een geïntegreerde camera met een beeldhoek van 180 graden, een noise-cancelling microfoon, een RFID reader voor toegang zonder sleutel en tot achttien verschillende knoppen. Deze Doorbird intercom is dan ook bedoeld om het hele appartementencomplex uit te rusten met deze technologie en niet alleen voor een enkele bewoner.

De nieuwe Doorbird slimme intercom gaat echter verder dan een normale videodeurbel. Via de camera en microfoon kun je niet alleen meekijken en praten via je smartphone, maar je kan ook de deur naar het appartementencomplex openen. Het maakt gebruik van DoorBird’s open API, waardoor het systeem ook toegankelijk gemaakt kan worden voor systemen en panelen van andere fabrikanten.

Prijs en beschikbaarheid

De DoorBird IP Video Door Station is te koop in twee varianten vanaf 2.313 euro. Kijk voor meer informatie op de website van DoorBird.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.