Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Black Friday en Cyber Monday 2019: de mooiste deals voor je smarthome

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 1:00 CategorieActies

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van smarthome voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Cyber Monday (2 december) elke dag bij.

De beste Black Friday deals – smarthome

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en daarom is het ook voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal van de mooiste deals uit.

Aanraders van de redactie

Bovenstaand overzicht werken we tot en met Cyber Monday (2 december) bij, dus houd deze pagina in de gaten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde deals niet meer beschikbaar zijn voordat we het artikel updaten.

Meer deals

Wil je nog meer Black Friday-deals? Bekijk dan de deals op het gebied van audio, tv en gaming en smartphones en tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vd kant
  22 november, 2019 om 15:20

  Als trouwe lezer van jullie website, moet ik zeggen dat het me opvalt dat jullie content de laatste periode enorm naar het commerciële toetrekt. Ik vind dit doodzonde, dit soort berichten horen niet thuis op jullie site en ik weet zeker dat velen het met mij eens zijn. :)

  • Martijn Chel
   22 november, 2019 om 17:55

   Dank voor je feedback Peter. Het grootste deel van dit artikel is een redactionele keuze (waar we echt voor gezocht hebben) en daarbij gaat het om goede deals, waar we zelf (in de meeste gevallen) niks aan verdienen. Ik kan me niet herinneren dat we dit de laatste tijd meer gedaan hebben. Gesponsorde en commerciële content hoort er daarnaast ook gewoon bij Peter, en wordt als zodanig aangeduid. Daar ontkomen we niet aan als we de mooie en redactionele content willen blijven publiceren.

  • Gerard
   24 november, 2019 om 16:06

   Ik ben blij deze site

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.