Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Black Friday en Cyber Monday 2019: de mooiste deals voor je smarthome

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 1:00 CategorieActies

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van smarthome voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Cyber Monday (2 december) elke dag bij.

De beste Black Friday deals – smarthome

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en daarom is het ook voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal van de mooiste deals uit.

Aanraders van de redactie

Philips Hue
De slimme lampen van Philips koop je deze week weer extra voordelig met Black Friday, al verschillen de aanbiedingen per dag. De Hue E27 lamp met kleurweergave kost nu bij BCC 39 euro, en dat is een tientje korting. De Philips Hue Lightstrip koop je momenteel voordelig bij Amazon.de. Daar krijg je twee meter voor 56 euro. Twee stuks Philips Hue White & Color Ambiance E14 lampen koop je ook bij Amazon.de voor 75 euro. Bij Coolblue krijg je deze week zes GU10 Hue-spots voor 109 euro. En tot slot kun je bij 50five.nl de witte Hue E27-lamp kopen voor 16 euro.


Google Nest Hub
Wil je alles in huis bedienen met je stem en ook alles op een display kunnen bekijken? Dan is de Google Nest Hub interessant. Dit slimme display kost normaal gesproken 129 euro, maar kan nu bij onder meer Bol.com voor 89 euro gekocht worden.


Sonos One (2e gen)
De Sonos One (2e gen) is een slimme speaker die je op je WiFi-netwerk kunt aansluiten en waarmee je toegang krijgt tot alle populaire muziekdiensten. Bij onder meer Bol.com kan de Sonos One voor 165 euro gekocht worden, waar de prijs normaal gesproken boven de 200 euro ligt.


Google Nest Mini
De Google Nest Mini slimme speaker mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Normaal kost deze kleine speaker 50 euro, maar je kunt hem nu voor 33 euro kopen bij Bol.com.


EZVIZ DB1 videodeurbel
Wie staat er voor de deur? Dat kun je met de EZVIZ videodeurbel precies zien, en je kunt tegen die persoon praten. Deze deurbel kost normaal gesproken zo’n 140 euro, maar kan nu bij 50five.nl voor 109 euro gekocht worden.


Nest Cam Outdoor
De slimme beveiligingscamera van Nest, de Cam Outdoor, kost normaal gesproken iets minder dan 200 euro maar kan nu bij BCC voor 179 euro gekocht worden.


Arlo Pro 2 camera’s
De Netgear Arlo Pro 2 is een beveiligingssysteem met twee ip-camera’s met full hd-resolutie. Het systeem kost normaal gesproken zo’n 500 euro maar kan nu voor 399 euro gekocht worden bij Coolblue.


Samsung robotstofzuiger
De Samsung PowerBot robotstofzuiger die je huis geheel automatisch schoonmaakt kost normaal gesproken zo’n 400 euro, maar kan nu via BCC voor 329 euro aangeschaft worden.


TP-Link Deco M9 Plus
Ben je op zoek naar een mesh WiFi-systeem voor snel en stabiel internet? De TP-Link Deco M9 Plus kost normaal meer dan 300 euro maar kan bij 50five.nl nu voor 249 euro gekocht worden.


Tado slimme thermostaat
De webwinkel 50five.nl heeft de slimme thermostaat van Tado in de aanbieding. Voor 89,98 euro kun je nu de slimme radiatorknop en bridge in een starterkit kopen. Normaal ligt deze prijs rond de 120 euro. Wil je gaan voor de set met slimme thermostaat en vier radiatorknoppen dan kost je dit nu 289 euro. Normaal ligt de prijs boven de 400 euro.


Netatmo Welcome camera
Voor slimme beveiliging van je huis kun je de Netatmo Welcome camera gebruiken, waarvoor geen abonnement vereist is. De camera kost normaal gesproken zo’n 190 euro maar kan nu voor 149 euro bij Coolblue gekocht worden.


EZVIZ Husky Air HD
De EZVIZ Husky Air C3W is een outdoor camera met sirene en bediening middels de app. De camera kost normaal gesproken 90 euro maar kan nu voor 40 euro bij 50five.nl gekocht worden.


Amazon Echo Dot (3e generatie)
Bij de Black Friday deals van Amazon mogen de producten van het bedrijf zelf natuurlijk niet ontbreken. Amazon geeft meer dan 50 procent korting op de derde generatie Echo Dot, de slimme kleine speaker van het bedrijf. Het gaat hier om de internationale versie, dus ook geschikt voor Nederland. Natuurlijk heeft Amazon nog veel meer afgeprijsde eigen producten, die je allemaal op deze pagina vindt.


Lenovo Smart Display
Wil je een slim display dat gebruikmaakt van de Google Assistent? Dan is het 8-inch Lenovo Smart Display interessant. Dit scherm kost je normaal gesproken 159 euro maar kan nu bij Coolblue voor 99 euro gekocht worden.


Google Home
De Google Home is een wat volledigere speaker dan de kleine Mini en biedt dus ook een betere audioweergave. Deze speaker kost normaal 89 euro maar kan nu bij onder meer Bol.com voor 64 euro gekocht worden.


EZVIZ Mini O
De EZVIZ Mini O is een hele kleine maar slimme camera. Dit model kost normaal gesproken 45 euro maar kan nu bij 50five.nl voor 30 euro gekocht worden.


Nest Thermostaat en Protect
Webwinkel 50five.nl heeft diverse producten van Nest in de aanbieding. Zo kun je de Nest Protect rookmelder met 20 euro korting (105 euro) kopen . Ook de Nest Thermostaat is in de aanbieding bij de webwinkel. Voor de 3e generatie Nest learning Thermostat betaal je nu 189 euro.

Bovenstaand overzicht werken we tot en met Cyber Monday (2 december) bij, dus houd deze pagina in de gaten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde deals niet meer beschikbaar zijn voordat we het artikel updaten.

Uitgelichte winkels

Black Friday op=op deals bij Coolblue
Coolblue pakt het dit jaar wat anders aan en verkoopt al zijn aanbiedingen op. Althans, wanneer een van de Black Friday deals uit voorraad is wordt deze voorraad niet meer aangevuld. Je vindt alle deals vanaf 25 november op de website van Coolblue.


Bol.com Black Friday 8-daagse
8 dagen lang geeft Bol.com elke dag flinke kortingen op een specifieke productcategorie, waaronder gezondheid, speelgoed en elektronica. Voor de elektronica-liefhebbers is Black Friday zelf, komende vrijdag, de meest interessante dag. Alle deals vind je op deze pagina.


Hoge kortingen bij Amazon
Amazon is één van de grootste partijen die met Black Friday hoge kortingen op duizenden producten geeft. De online winkelgigant biedt van 22 november tot 29 november korting op een groot aantal producten. Alle deals van Amazon vind je op deze pagina.


Black Friday bij 50five.nl
Smarthome webwinkel 50five.nl doet ook mee met Black Friday en heeft de gehele week een aantal interessante aanbiedingen, voor producten van onder meer Nest, Philips Hue, Google en Tado. Alle deals vind je op deze pagina.


BCC Black Friday Warming-up
Bij BCC denken ze ook alvast vooruit, met nog een aantal dagen de Black Friday warming-up. Hier vind je nu al interessante deals. Vanaf maandag gaat de Black Friday week bij de BCC pas echt los.


MediaMarkt Pre-Party en Black Friday
MediaMarkt houdt tot en met 28 november de Pre-Party waarbij je kortingen krijgt op honderden producten, waaronder tot 30 procent korting op geselecteerde smarthomeproducten. De echte grote acties komen echter pas op 29 november – Black Friday – online.

Meer deals

Wil je nog meer Black Friday-deals? Bekijk dan de deals op het gebied van audio, tv en gaming en smartphones en tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vd kant
  22 november, 2019 om 15:20

  Als trouwe lezer van jullie website, moet ik zeggen dat het me opvalt dat jullie content de laatste periode enorm naar het commerciële toetrekt. Ik vind dit doodzonde, dit soort berichten horen niet thuis op jullie site en ik weet zeker dat velen het met mij eens zijn. :)

  • Martijn Chel
   22 november, 2019 om 17:55

   Dank voor je feedback Peter. Het grootste deel van dit artikel is een redactionele keuze (waar we echt voor gezocht hebben) en daarbij gaat het om goede deals, waar we zelf (in de meeste gevallen) niks aan verdienen. Ik kan me niet herinneren dat we dit de laatste tijd meer gedaan hebben. Gesponsorde en commerciële content hoort er daarnaast ook gewoon bij Peter, en wordt als zodanig aangeduid. Daar ontkomen we niet aan als we de mooie en redactionele content willen blijven publiceren.

  • Gerard
   24 november, 2019 om 16:06

   Ik ben blij deze site

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.