Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo lanceert Magic 2 LAN triple Powerline-adapter met drie Gigabit LAN-poorten

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2019, 10:28 CategorieThuisnetwerk

Devolo brengt de Magic 2 LAN triple op de markt. Deze Powerline-adapter beschikt over drie Gigabit LAN-poorten. Met snelheden tot 2.400 Mbps stelt de Powerline-adapter je in staat entertainment te streamen, online games te spelen en software te downloaden.

Voor state-of-the-art multimedia-applicaties zijn veel gebruikers nog altijd afhankelijk van kabelverbindingen voor hoge snelheden. Bovendien kunnen de steeds populairder wordende network attached storage-systemen (NAS) niet via WiFi het netwerk worden binnengehaald. Ook is steeds vaker een extra switch nodig voor de vele soorten smart-tv’s, gameconsoles en NAS-servers. Met de nieuwe Powerline-adapter devolo Magic 2 LAN triple is dat verleden tijd. De adapter stuurt het internetsignaal via het elektriciteitsnet van het huis en haalt overdrachtssnelheden tot 2.400 Mbps zonder te worden gehinderd door plafonds of muren. Met drie gigabit-poorten voorziet de devolo Magic 2 LAN triple verschillende multimedia-apparaten tegelijk van een snelle internetverbinding. Een aparte switch is dus niet nodig. En om ervoor te zorgen dat er in de entertainmenthoek geen enkel stroompunt verloren gaat, beschikt de Magic 2 LAN triple over een geïntegreerd stopcontact met kinderbeveiliging.

Dankzij de Powerline-technologie maakt het niet uit waar de router staat. De devolo Magic 2 LAN triple overbrugt afstanden tot 500 meter. De nieuwe Powerline-adapter maakt gebruik van de nieuwste generatie technologie: G.hn. Deze technologie staat voor de toekomst van thuisnetwerken via het elektriciteitsnet. Met G.hn is het thuisnetwerk voorbereid op de hoge-bandbreedtediensten. Zodra een Magic-adapter verbinding maakt met de router, kan een andere adapter in een willekeurig stopcontact worden geplaatst. Met behulp van auto-pairing vinden de Magic-adapters elkaar automatisch en creëren ze een versleutelde verbinding. Bovendien zijn de devolo Cockpit-software en webinterface te gebruiken om zelf de Magic LAN-adapter te configureren.

De devolo Magic 2 LAN triple is een oplossing voor een netwerk dat vraagt om een hoge bandbreedte. Gebruikers die hun bestaande Magic-netwerk willen uitbreiden, kunnen kiezen voor de devolo Magic 2 LAN triple-uitbreiding, verkrijgbaar voor 79,90 euro. De devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit is verkrijgbaar voor de set-up van een nieuw Magic-netwerk. Het pakket bevat één devolo Magic 2 LAN triple en één devolo Magic 2 LAN-adapter voor een adviesprijs van 139,90 euro.


€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.