Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo Magic 1 WiFi Mini is een kleine wifihotspot voor in huis

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2019, 10:38 CategorieThuisnetwerk

Devolo heeft een nieuwe wifihotspot gepresenteerd. Dit is een klein model, dat minder opvallend aanwezig is: de Devolo Magic 1 WiFi Mini. Wanneer je het apparaatje installeert, dan belooft Devolo datasnelheden tot 1.200 Mbps en dat allemaal via het elektriciteitsnet.

Dit is de Devolo Magic 1 WiFi Mini

De Devolo Magic 1 WiFi Mini is de kleinste adapter uit de Magic-serie tot nu toe en verspreidt het internet via elk stopcontact. De kleine, maar krachtige adapter is eenvoudig in een Magic-netwerk te integreren. In de wifistand vormt hij een toegangspunt voor stabiel meshnetwerk. De adapter kan datasnelheden tot 1.200 Mbps mogelijk maken via het elektriciteitsnet. En dankzij de G.hn-standaard is de Magic 1 WiFi Mini voorbereid op de toekomst van thuisnetwerken. Bovendien zijn alle toekomstige firmware-updates zijn gratis.

Met de Devolo Magic 1 WiFi Mini Starter Kit is een nieuw Magic-netwerk te creëren. De Starter Kit bevat één Magic 1 WiFi Mini en één Devolo Magic 1 LAN-adapter met geïntegreerd stopcontact en gigabit-poort. De Starter Kit is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99.90 euro. De Magic 1 WiFi Mini Multiroom Kit, met een adviesprijs van 159,90 euro, bevat twee Magic 1 WiFi mini’s en één LAN-adapter. Om een bestaand Magic-netwerk uit te breiden, is de WiFi mini ook los verkrijgbaar voor 69,90 euro. De prijzen zijn inclusief btw.

Onlangs hebben we ook de Devolo Magic 2 getest op Smarthome Magazine. De recensie lees je hier.


€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 89,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.