Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Fabrieksbezoek TPV en Google Nest Mini

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles over ons fabrieksbezoek aan TPV in Polen. Hier rollen jaarlijks miljoenen Philips tv’s van de band. Ook kijken we naar de nieuwe Google Nest Mini.

Fabrieksbezoek TPV – In Polen komen elk jaar miljoenen Philips tv’s van de band

Eind oktober zijn we op uitnodiging van Philips TV op bezoek gegaan bij de fabriek van TPV in Polen. Deze fabriek is zowel qua productie als qua distributie dé centrale plek voor Europa, en de plek waar jaarlijks miljoenen tv’s van de band rollen. Tv’s voor Philips, maar ook modellen voor merken als Bang & Olufsen en Panasonic. Lees alles over het bezoek in Fabrieksbezoek TPV.

Review: Google Nest Mini

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. De slimme speaker beschikt over een ingebouwde Google Assistent en kan dus gebruikt worden in een smarthome waar je apparaten met Assistent-stembediening kunt aansturen. Is dit een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Google Home Mini? Je leest het in de review van de Google Nest Mini.

Review: Oppo Reno 2

De Oppo Reno 2 is een interessante smartphone met veel cameramogelijkheden waar je niet meteen de hoofdprijs voor betaalt. Daarnaast beschikt het toestel over een oled-scherm en redelijke specificaties — maar is het ook meteen de prijs van 499 euro waard? Wesley vertelt je alles over deze camerasmartphone in de review van de Oppo Reno 2.

KlikAanKlikUit koppelen aan Google Home en Google Assistent

Het smarthomesysteem van het Nederlandse KlikAanKlikUit is te koppelen aan Google Home en de Google Assistent. In dit artikel leggen we uit hoe dit precies in zijn werking gaat.

Review: Teufel Airy – compacte bluetoothkoptelefoon met prima geluid

De Teufel Airy is een compacte, draadloze bluetoothkoptelefoon. De headset is op te vouwen, zodat die altijd wel in je tas past. Met een adviesprijs van 149 euro betaal je niet de hoofdprijs voor het apparaat. Maar is die zijn prijs ook waard? Lees het in de review van de Teufel Airy.

Review: D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug (DSP-W118) – slim stopcontact

Als er één productcategorie is waarmee je wel heel eenvoudig een elektronicaproduct slim kunt maken dan is het wel de slimme stekker, ofwel het slimme stopcontact. We hebben er al verschillende getest maar in deze review kijken we naar het tot nu toe meest compacte model; de D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug.

  • Delen:

Reacties

  1. Vandenbosch
    20 augustus, 2020 om 11:42

    Hoe installeren googel home nest ???

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.