Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: KlikAanKlikUit en een 8K QLED tv van Samsung

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles over zes verschillende producten van KlikAanKlikUit en kijken we naar een 8K QLED tv van Samsung.

Review: KlikAanKlikUit – 6 verschillende producten getest

In deze recensie bekijken we zes verschillende producten van het Nederlandse merk KlikAanKlikUit. Sommige producten bedien je via een app, terwijl andere apparaten alleen opzichzelfstaand werken. Ook is er in sommige gevallen Google Assistent-ondersteuning aanwezig. Wesley vertelt je er alles over in de review van KlikAanKlikUit.

Review: Samsung QE55Q950R (Q950R-serie) 8K QLED tv

Combineer het QLED paradepaard van Samsung met een 8K-paneel en het resultaat is deze QE55Q950R. Samsung trekt voluit de kaart van 8K. Tot voor kort enkel voor de echt grote modellen, maar op IFA werd dan toch deze 55-inch versie aangekondigd. We testen de kleinste 8K-tv. Eric ging met de 8K QLED tv aan de slag. Lees het in de review van de Samsung QE55Q950R.

De opkomst van Chinese merken als Huawei, OnePlus, Oppo en Xiaomi

De recente discussie over Huawei en het Amerikaanse verbod waardoor het merk niet langer Android mag gebruiken focuste de aandacht op een nieuw fenomeen: de snelle opkomst van Chinese smartphonefabrikanten. Naast Huawei willen ook merken als OnePlus, Oppo en Xiaomi je weglokken van vaste waardes als Apple en Samsung. En dat lijkt hen nog aardig te lukken ook. Tom vertelt je over De opkomst van Chinese merken.

Review: Vifa City – draagbare en stijlvolle bluetooth-speaker

Een aantal maanden geleden keken we uitgebreid naar de multiroomspeakers van Vifa. Het Deense bedrijf heeft echter onlangs ook een draagbare bluetooth-speaker op de markt gebracht. In deze review kijkt Martijn naar deze kleine speaker, genaamd de Vifa City. Lees het in de review van de Vifa City.

Een smarthome met ZigBee: alles wat je moet weten

Als je begint aan een smarthome dan denk je waarschijnlijk vooral aan slimme producten als deurbellen, lampen, deursloten en thermostaten die je als basis neemt. Maar, je kunt je smarthome ook inrichten op basis van een protocol waardoor je meer mogelijkheden krijgt om je slimme huis uit te breiden en ook flexibeler bent in de toepassingen. Eerder keken we al uitgebreid naar het Z-Wave als basisprotocol voor je smarthome. In dit artikel kijken we naar een vergelijkbaar maar toch verschillend protocol; ZigBee. Ook Zigbee is een standaard waarmee producten in huis met elkaar kunnen communiceren.

Black Friday 2019

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In deze artikelen zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van smarthome voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Black Friday elke dag bij. Bekijk de beste deals op het gebied van smarthome, tv, audio en gaming en smartphones, tablets en wearables.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.