Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Philips oled-tv en smarthome bij de Action

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles over een nieuwe oled-tv van Philips met Bowers & Wilkins soundbar en kijken we naar LSC Smart Connect van winkelketen Action.

Review: Philips 55OLED934 (OLED934-serie) – oled tv met Bowers & Wilkins soundbar

Wat als je de audiokwaliteit van de Philips OLED984 kon combineren met de beeldprestaties van de OLED804? De Philips 55OLED934 mikt perfect op de mensen die iets meer aandacht aan geluid willen besteden, maar die ook een oog op hun budget willen houden. Eric vertelt je alles over deze nieuwe oled-tv in de review van de Philips 55OLED934.

Review: LSC Smart Connect – smarthome-producten van de Action

Voor smarthome-producten hoef je niet meer naar een elektronicawinkel. Ook bij winkelketen Action vind je tegenwoordig een ruim assortiment aan slimme verlichting, beveiligingsproducten en een slimme stekker van het merk LSC Smart Connect. En dat voor een Action-prijsje. Tom ging aan de slag met het complete assortiment van LSC Smart Connect. Je leest het in de review van LSC Smart Connect.

Review: Sony Xperia 5

Met de Sony Xperia 5 lanceert Sony een ‘compacte’ smartphone met niet al te veel overbodige fratsen, zoals een 4k-resolutie. Met een adviesprijs van 799 euro is de prijs van het toestel aan de hoge kant, dus is het de vraag of je daadwerkelijk waar voor je geld krijgt. Wesley vertelt je het in de review van de Sony Xperia 5.

Review: Bowers & Wilkins Formation Bar, Bass en Flex – soundbar met surround

Ondanks dat het Formation multiroomsysteem van Bowers & Wilkins pas een half jaar op de markt is behoort het wat ons betreft al tot de betere systemen op de markt. Met name op het gebied van geluidskwaliteit en een stabiel netwerk scoort de Britse fabrikant erg goed. Eerder keken we al naar de Bowers & Wilkins Formation Wedge, een stand-alone speaker. In deze review gaat Martijn een stapje verder en combineert de Formation Bar, Bass en Flex in een volledige homecinema surround-opstelling. Lees het in de review van de Bowers & Wilkins Formation Bar, Bass en Flex.

Google Home, Google Nest en bluetooth: dit zijn de mogelijkheden

Je kunt verschillende Google Home- en Google Nest-speakers koppelen aan bluetooth apparaten, mocht je de audiokwaliteit ondermaats vinden. In dit artikel leggen we je uit hoe het koppelen werkt. Daarnaast kun je tevens je smartphone via bluetooth verbinden met een slimme speaker of smart display van Google.

Zo speel je muziek af met de app Files by Google

De app Files by Google is een handige bestandenbeheerder waar je nog veel meer mee kunt. Zoals bijvoorbeeld offline opgeslagen muziek afspelen. In dit artikel laten we zien hoe dat moet. De app is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.