Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Op zoek naar smarthome producten voor de feestdagen? Neem onze tips door

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2019, 10:11 CategorieNieuws

Het is weer zover; het feestseizoen staat op het punt van beginnen. We trappen af met Black Friday, gevolgd door Cyber Monday en daarna gaan we natuurlijk richting Sinterklaas en Kerstmis. Het zal je niet verbazen dat er tijdens deze dagen heel wat smarthome-producten over de toonbanken gaan en als je zelf nog op zoek bent naar het ideale cadeau, voor jezelf of voor een ander, dan helpen we je alvast een handje. Want, wat is er vandaag de dag een must-have op het gebied van smarthome? Waar moet je nu precies op letten bij het kopen van al deze producten? En hoe gebruik je ze als je ze eenmaal gekocht hebt?

Alle tips en adviezen voor je smarthome

Gelukkig hebben we precies voor antwoorden op die vragen de smarthome gids. Dit is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor de smarthome-enthousiasteling om de kennis over alles dat met smarthome producten, protocollen, beveiliging, bediening en software te maken heeft bij te spijkeren. Onlangs hebben we alle secties in deze gids vernieuwd, met een eenvoudigere lay-out, meer uitleg en een duidelijkere structuur. Op deze manier hopen we dat je nog sneller datgene vindt dat je zoekt.

Via onderstaande pagina’s kom je in het overzicht met tips en adviezen voor verschillende categorieën van het smarthome, waaronder het netwerk van je slimme huis, de bediening middels spraak en de software, apps en protocollen waarop je je smarthome kunt baseren. Hier vind je uitgebreide how-to-artikelen, een uitleg van de belangrijkste termen en technieken, en diverse koopgidsen voor wanneer je op zoek gaat naar nieuwe smarthome producten. Met tips voor zowel het kopen van de producten als het correct instellen en gebruiken van producten.

  • Algemene tips en adviezen: Wat is een smarthome? Wat zijn de voor- en nadelen van een smarthome?
  • De basis van een smarthome: Hoe begin je met een smarthome? Hoe beveilig je een smarthome en hoe denk je aan jouw privacy?
  • Spraakbediening: Hoe werkt spraakbediening in een smarthome en welke mogelijkheden heb je?
  • Software apps en protocollen: Met welke standaarden en protocollen kun je werken? Wat voor software kun je gebruiken om alles te koppelen?
  • Smarthome netwerk: Hoe maak je een stabiel, snel en veilig netwerk voor je smarthome?
  • Smarthome producten kopen: Alles over de beste producten, waar je op moet letten bij specifieke producten en tips voor de aanschaf van verschillende producten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze experts met de nieuwste smarthome producten? Lees dan ons uitgebreide smarthome review-archief door waarin we in groot aantal tests van de nieuwste producten gepubliceerd hebben.

We wensen je alvast veel succes met de aanschaf van je nieuwe smarthome-producten, voor jezelf of voor een ander. Mocht je alsnog vragen hebben, neem dan een kijkje in onze vraagbaak.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.