Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Update voor Logitech Circle 2 voegt Homekit Secure Video toe

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2019, 10:24 CategorieVeiligheid en beveiliging

Logitech heeft een update uitgebracht voor de Logitech Circle 2-camera, die ondersteuning voor Homekit Secure Video toevoegt. Hiermee is de Circle 2 de eerste videocamera die ondersteuning aanbiedt voor het nieuwe platform van Apple.

Homekit Secure Video voor Logitech Circle 2

Logitech heeft de Circle 2-camera voorzien van een update die ondersteuning voor Homekit Secure Video toegevoegd heeft. Hiermee is de Circle 2 de eerste camera die dat heeft, maar meer camera’s gaan snel volgen (waaronder de Netatmo Slimme Video Deurbel). Met Secure Video is het mogelijk je opgenomen videobestanden veilig op te slaan in de cloud van Apple. Je hebt hiervoor een iCloud-account en de Apple Woning-app nodig, maar als je dat allemaal hebt dan kun je al snel aan de slag met de nieuwe update.

Het wachten is nu totdat meer fabrikanten dezelfde update uitbrengen naar hun beveiligingscamera’s en slimme videodeurbellen. Naast Netatmo heeft nog een aantal van deze bedrijven toegezegd de Homekit Secure Video-functionaliteit toe te voegen, maar tot op heden is daar nog maar weinig van gekomen. Hoewel Secure Video in principe een gratis dienst is, dient je iCloud-abonnement wel tenminste 200 GB aan vrije ruimte te hebben. De opgenomen beelden zullen overigens geen ruimte in beslag nemen op dat online account.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.