Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Bedrade LiFX Switch met vier programmeerbare knoppen komt in januari

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2019, 11:51 CategorieBediening

Deze zomer werden enkele nieuwe producten van LiFX aangekondigd. Naast enkele nieuwe lampen was daar ook de LiFX Switch. Deze programmeerbare schakelaar voor in de wand kreeg echter nog geen releasedatum. Toch is het product nu op de Australische website van LiFX in de aanbieding in het kader van Cyber Monday. In januari moet het product gaan verschijnen.

De LiFX Switch is een bedrade schakelaar voor in de muur die je direct kunt gebruiken bij nieuwbouw of bij een verbouwing van je huidige woning. De schakelaar zorgt ervoor dat normale ‘domme’ lampen ook slim gemaakt kunnen worden. Er is ondersteuning voor Google Assistant, Amazon Alexa, Cortana van Microsoft en meer. HomeKit lijkt nog te ontbreken, tenzij dat bedoeld wordt met ‘en meer’.

De LiFX Switch heeft een modern uiterlijk met vier programmeerbare knoppen. De vier verschillende knoppen met haptische feedback kun je zelf programmeren met verschillende lampen, scenes of het dimmen van de verlichting. Je kunt slimme lampen in standby-mode houden, zelfs als deze uitgeschakeld zijn. Uiteraard werkt de schakelaar met de LiFX-app. Ook IFTTT en alle LiFX-integraties zijn mogelijk.

Ook naar Nederland?

Aangezien de LiFX Switch een bedrade schakelaar is raadt het bedrijf aan om deze professioneel te laten installeren. Of deze Switch ook naar Nederland komt is op dit moment nog niet bekend. De prijs in Australië is 179 dollar. De speciale Cyber Monday-prijs is nu 149,95 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.