Betaalbare smarthome-producten voor je verlanglijstje tot 50 euro

01 december 2019 6 Minuten 0 Reacties
google-nest-mini-foto-4

Ben je druk bezig met je verlanglijstje voor de feestdagen? Denk dan eens aan smarthome-producten. Wij zetten betaalbare smarthome-producten tot 50 euro voor je op een rijtje.

De feestdagen komen er weer aan. De hoogste tijd om je verlanglijstje in te leveren. Heb je dit jaar gekozen voor lootjes trekken? Of wil je gewoon iemand verrassen met een mooi cadeau? Wellicht denk je niet meteen aan smarthome-producten voor je verlanglijstje. Een videodeurbel of een beveiligingssysteem zijn daarvoor simpelweg te duur. Gelukkig zijn er ook voldoende goedkope cadeaus te vinden in de winkels. Welke betaalbare smarthome-producten zijn ideaal voor je verlanglijstje?

December is altijd een dure maand. We pakken massaal uit met cadeaus, gaan uit eten of bereiden thuis een groot feestmaal voor. Om de maand niet nog duurder te laten worden is het de hoogste tijd om te kijken naar goedkope smarthome-producten. Of je nu nieuw bent in de wereld van smarthome of je wilt jouw smarthome verder uitbreiden, met de volgende producten zit je altijd goed. We hanteren bewust een maximale prijs van 50 euro en kijken ook naar hele goedkope cadeaus voor je verlanglijstje. Gelukkig zitten we volop in de Black Friday- en Cyber Monday-gekte, zodat je nu nog goedkoper bepaalde smarthome-producten kunt aanschaffen. Houd er dus wel rekening mee dat de prijzen van onderstaande producten na maandag kunnen stijgen.

Google Nest Mini

Of je nu al één of meerdere slimme speakers in huis hebt of nog helemaal niets. Iedereen kan betaalbaar kennismaken met deze slimme speaker met Nederlandstalige Google Assistent. Tijdens de huidige Black Friday en Cyber Monday koop je de Google Nest Mini al voor 33 euro. Deze kleine slimme speaker is een leuke uitbreiding voor ieder slim huis, maar ook als je helemaal geen verdere smarthome-producten hebt kun je deze kleine krachtpatser prima gebruiken voor het luisteren van muziek of voor antwoorden op al je vragen. Ten opzichte van de Google Home Mini is het geluid op deze nieuwe versie sterk verbeterd en ook kun je de kleine speaker nu gemakkelijk aan de muur hangen met de ingebouwde wall mount. Meer weten over deze slimme speaker? Lees dan onze review van de Google Nest Mini.

LSC Smart Connect van de Action

Winkelketen Action heeft smarthome betaalbaar gemaakt met de LSC Smart Connect-serie. In deze serie vind je diverse soorten slimme ledlampen, filament-ledlampen, slimme stekkers, bewegingssensoren en ledstrips. Prijzen beginnen al bij 7,95 euro voor een slimme kleurenlamp en welk product je ook uitzoekt, geen enkel product is duurder dan 20 euro. Je hebt geen hub nodig, maar sluit de slimme lampen direct aan op je wifi-netwerk. En het leuke is dat je de producten ook nog eens gemakkelijk met je stem kunt bedienen via de bovenstaande Google Nest Mini. Lees ook onze review van LSC Smart Connect.

TP-Link Wifi Smart Plug HS100

De slimme stekker van TP-Link is verkrijgbaar tussen de 20 en 25 euro en laat je op afstand apparaten aan- en uitzetten. De TP-Link Wifi Smart Plug HS100 is ook ideaal om de verlichting in de kerstboom te bedienen. Koppel je daarnaast deze slimme stekker aan Google Home, dan kun je de kerstverlichting dus ook gewoon met je stem aan- en uitzetten. Ook voor andere apparaten is de TP-Link WIfi Smart Plug HS100 een uitkomst. Hiermee kun je van vrijwel ieder ‘dom’ apparaat een slim apparaat maken. Lees ook onze review van de TP-Link Smart Plug.

Amazon Echo Dot 3

De Amazon Echo Dot 3 is de tegenhanger van de Google Nest Mini. Je hebt geen Nederlandstalige Google Assistent tot je beschikking, maar de Engelse of Duitse versie van Amazon’s slimme assistent Alexa. De slimme assistent van Amazon spreekt helaas nog geen Nederlands. Je kunt echter wel erg veel smarthome-producten via Alexa aansturen en voor een prijs van 24,99 euro tijdens Black Friday en Cyber Monday is het reuze interessant om ook eens een andere slimme speaker uit te proberen en op je verlanglijstje te zetten. Je koopt de Echo Dot 3 via de website van Amazon.

EZVIZ C2C Mini O Beveiligingscamera

Wil je je huis beter beveiligen? Voor 29,99 euro kun je de EZVIZ C2C Mini O beveiligingscamera aanschaffen. Deze kleine beveiligingscamera kun je gemakkelijk in huis plaatsen dankzij de magnetische houder. De camera filmt in 720p en de bijbehorende app is te downloaden voor iOS en Android. De camera is tevens voorzien van een bewegingssensor, tweewegcommunicatie en ondersteunt micro-sd-kaarten voor opslag.

Filament-ledlamp

De oude gloeilamp is terug in een nieuw jasje. Deze lampen zijn ideaal om meer sfeer in huis te halen tijdens de feestdagen. Diverse fabrikanten brengen de laatste tijd slimme filamentlampen uit. Het Nederlandse bedrijf Innr heeft twee filamentlampen met E27-fitting uitgebracht, de RF 263 en de RF 265. Deze nieuwe slimme lamp laat je tot 80 procent aan elektriciteit besparen ten opzichte van een conventionele gloeilamp. De lampen werken via het ZigBee-protocol en kun je dus ook prima gebruiken in combinatie met de Philips Hue Bridge. Een Innr filamentlamp is al verkrijgbaar vanaf 12,99 euro. Lees ook onze review van de Innr filamentlampen.

Ook IKEA heeft een slimme filament-ledlamp in het assortiment opgenomen. De IKEA TRÅDFRI E27 250 lumen kun je draadloos dimmen en heeft de uitstraling van een oude lamp met gloeidraad. Hiermee breng je direct meer sfeer in huis. Uiteraard kun je deze lamp toevoegen aan de IKEA Home Smart-app en bedienen met je favoriete spraakassistent. Je koopt de IKEA TRÅDFRI filament-ledlamp al voor 12,95 euro bij de Zweedse meubelgigant.

Reacties (0)