Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: LG OLED E9 en een soundbar van Teufel

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar de LG OLED55E9PLA (E9-serie) oled televisie en naar een nieuwe soundbar van Teufel.

Review: LG OLED55E9PLA (E9-serie) oled televisie

Naast de uitstekende C9-reeks heeft LG ook nog een oled tv in huis met een meer premium design en betere geluidskwaliteit. Heeft de E9-serie nog andere voordelen, en is hij zijn meerprijs waard? Het toestel ging bij Eric op de testbank. Lees het in de review van de LG OLED55E9PLA (E9-serie) oled televisie.

Review: Minut Smart Home Alarm

Het Zweedse Point heeft dit jaar het Minut Smart Home Alarm op de markt gebracht. Dit compacte apparaatje dat er uitziet als een rookmelder staat in het teken van privacy en veiligheid. Het bedrijf gelooft niet in camera’s en microfoons, maar wil er met de Minut wel voor zorgen dat je huis goed beveiligd is. Martijn vertelt je er alles over in de review van het Minut Smart Home Alarm.

Review: Teufel Cinebar Ultima

De Teufel Cinebar Ultima is een forse soundbar die behoorlijk wat in z’n mars heeft. Maar hij past niet onder elke televisie. Ben je dus van plan deze soundbar aan te schaffen, zorg er dan voor dat je moderne tv aan de muur hangt. In deze review nemen we het geluidssysteem uitgebreid onder de loep. De Cinebar Ultima heeft een adviesprijs van 699,99 euro en kan gekocht worden via de website van Teufel. Wesley ging met de soundbar aan de slag. Lees het in de review van de Teufel Cinebar Ultima.

Slimme kerstverlichting: Maak je huis slim met de kerst

De traditionele feestmaand december is aangebroken. Sinterklaas is alweer terug naar Spanje en dus is het tijd om het huis te versieren voor de kerstdagen. Het is ieder jaar weer een flinke klus om alle kerstverlichting handmatig aan en uit te zetten. Helemaal als je zowel binnen als buiten het huis hebt versierd. Het voordeel van het slimme huis is dat je dit proces ook kunt automatiseren. Dat is niet alleen leuk, maar zal je ook veel tijd besparen. Hoe je je kerstverlichting slim kunt maken vertellen we je in dit artikel.

Slimme kerstverlichting

Zo bekijk je je notificatiegeschiedenis op Android

Iedereen heeft wel eens per ongeluk een notificatie op de smartphone weggeswiped voordat je deze hebt gelezen. Wat stond hier nu ook alweer in? En kun je dat ergens teruglezen? In dit artikel kijken we hoe je je notificatiegeschiedenis op Android kunt inzien.

Beste games van dit moment – deel 13 (winter 2019)

In dit overzicht bespreken we de beste games die je deze herfst kunt spelen op je Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en Nintendo Switch. In dit overzicht vind je onder meer Pokémon Sword en Pokémon Shield, Death Stranding en Star Wars Jedi: Fallen Order. Lees het in Beste games van dit moment – deel 13 (winter 2019).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.