Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google rolt ‘thuisknop’ uit naar Google Nest Hub

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2019, 9:17 CategorieBeeld en geluid

Google heeft een update uitgebracht voor de Google Nest Hub. De smart display heeft er nu een nieuwe thuisknop bij. Wanneer je op de digitale knop drukt (die wat wegheeft van een oude, Android-thuisknop), dan komt de kaartinterface van de Google Assistent naar boven.

Thuisknop voor Google Nest Hub

Google heeft afgelopen weekend een update uitgerold voor de Google Nest Hub. De update voegt een thuisknop toe waarmee je direct toegang krijgt tot de kaartinterface van de Google Assistent, wanneer je erop drukt. Je komt de knop tegen in de Ambient Mode of wanneer je foto’s weergeeft. Hij zit rechts onderin en wordt omcirkeld door een doorzichtig grijze cirkel. Het design van de knop heeft wat weg van de thuisknop van oude Android-versies. Je hoeft de knop echter niet te gebruiken om de kaarteninterface te zien te krijgen.

Je kunt namelijk in de twee hierboven genoemde modi ook elders op het scherm tappen om die interface op te roepen. Op dit moment heb je dus twee opties om de Google Assistent naar voren te halen. Waarom Google deze update uitgebracht heeft, is niet duidelijk. Waarschijnlijk wil de zoekmachinegigant hiermee laten zien dat de Google Nest Hub meer is dan een digitaal fotolijstje. Wat het ook is, aangezien je er ook recepten mee kunt opzoeken, muziek mee kunt afspelen en zelfs video’s op kunt bekijken. De update is afgelopen weekend uitgerold.  • Delen:

Reacties

  1. Henk
    18 december, 2019 om 10:46

    Ik hoop wel dat er dan een optie is om dat weer te verbergen want ik zit echt niet op zo’n knop te wachten!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.