Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe Philips Hue-lampen voor buiten gelekt

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2019, 9:30 CategorieVerlichting

Er zijn nieuwe Philips Hue-lampen gelekt voor buitengebruik. Zo komen we onder meer een grote versie van de Hue Lily tegen die nog niet aangekondigd is. Het merk wil zowel nieuwe normale als gekleurde lampen op de markt brengen; wanneer is echter niet duidelijk.

Update: de nieuwe lampen zijn inmiddels gepresenteerd.

Nieuwe Philips Hue-lampen voor buiten

Zoals het er nu naar uitziet kondigt Signify, het bedrijf achter de populaire lampen, de nieuwe Philips Hue-modellen aan tijdens CES 2019, die in januari van 2020 plaatsvindt. De lampen staan in een gelekte folder, in de handen van de Duitse website Hueblog. Zo kunnen we binnenkort rekenen op een grotere versie van de Hue Lily, een lamp die in 2018 op de markt kwam. De Lily XL moet vijf centimeter breder zijn dan zijn voorganger. Ook moet er een lichtsterkte van in totaal 1200 lumen aanwezig zijn, volgens de folder.

Daarnaast wordt er melding gemaakt van een nieuwe Impress-buitenwandlamp, die niet op een eigen aansluiting aangesloten hoeft te worden. Je kunt daarvoor de standaard 24 volt-buitenkabel gebruiken. De Nyro is een nieuwe serie Philips Hue-lampen, die in twee varianten beschikbaar komt: eentje voor bij de grond en eentje voor aan de muur. De roestvrijstalen Resonate-lantaarns kunnen ook aan de muur gehangen worden. Verder komen er ook normale lampen uit, in de vorm van de naar beneden gerichte Attract en de ronde Daylo.


€ 128,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 128,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 129,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 128,50

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 139,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 144,69

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 104,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 104,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 104,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.