Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dyson Lightcycle Morph aangekondigd: lamp die een kaars nadoet

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2020, 10:03 CategorieVerlichting

Dyson heeft de Dyson Lightcycle Morph gepresenteerd. Op het eerste gezicht lijkt de lamp op de eerste Lightcycle, die vorig jaar geïntroduceerd werd, en dat is niet vreemd: beide lampen delen namelijk veel van dezelfde functies. Maar er zijn ook verschillen.

Dit is de Dyson Lightcycle Morph

Zo kan de lamp automatisch het licht aanpassen aan het moment van de dag. Het gevaarte heeft ook drie assen, zodat je hem op verschillende manieren kunt plaatsen. Verder heeft de Dyson Lightcycle Morph een modus waarmee het kaarslicht kan emuleren, wat voor een zachte gloed moet zorgen. Die speciale lamp zit in de stam van de lamp, zoals je op de onderstaande afbeelding goed kunt zien. Je kunt ook het licht van de muur laten kaatsen door de kop te draaien, bijvoorbeeld. Zo zorg je voor indirect licht in huis.

De Dyson Lightcycle Morph is, net als zijn voorganger, beschikbaar in twee versies: een lamp voor op een bureau en eentje voor op de grond. In de Verenigde Staten moet de bureaulamp 650 dollar kosten, terwijl de versie voor op de grond 850 dollar kost. De belofte luidt wel dat de lamp zo’n zestig jaar meegaat, dus het is een investering die geldt voor een groot deel van je leven. Verder kan de lamp rekening houden met andere zaken, zoals je leeftijd en locatie. Die gegevens moet je tijdens het installeren in de app invullen.

Prijs en beschikbaarheid

De Dyson Lightcycle Morph-bureaulamp is verkrijgbaar voor 549 euro en de vloerlamp voor 749 euro. De producten zijn te koop in de kleuren zwart of zilver via de Dyson-website of in de Bijenkorf.


€ 549,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Jeffrey
    30 januari, 2020 om 20:40

    Misschien filmpje erbij? Zo zie je niet of het het belachelijke bedrag waard is wat Dyson weer eens vraagt…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.