Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Innr introduceert twee filament-ledlampen: RF261 (Globe) en RF264 (Edison)

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2020, 13:57 CategorieVerlichting

Het Nederlandse Innr heeft twee nieuwe filament led-lampen geïntroduceerd, namelijk de RF261 (Globe) en RF264 (Edison). Vanwege de gloeilmaplook zijn de nieuwe lampen vooral voorbestemd voor gebruik in armaturen waar de peertjes zichtbaar zijn.

Innr RF261 (Globe) en RF264 (Edison)

Net als de andere lampen van Innr, kunnen de nieuwe filamentvarianten ook aangesloten worden op een netwerk van Philips Hue-lampen. Het eerste type is een bolvormige versie genaamd Globe. Het tweede type is het langwerpige Edison-model. Beide producten hebben een goudgecoat helderglazen uiterlijk en een goudkleurig frame.

De modellen RF261 (Globe) en RF264 (Edison) verschillen technisch gezien weinig van elkaar. De nieuwe filamentlampen bieden lichtintensiteiten van 350 lumen met een kleurtemperatuur van 2200K. Het vervangt een gloeilamp met een wattage van 30 W, maar effectief gebruiken deze ledlampen slechts 4,2 W.

Omdat beide producten de Zigbee 3.0-standaard ondersteunen, kunnen ze in verschillende smarthomenetwerken gebruikt worden. De modellen kunnen worden gedimd door bediening via smartphone of tablet en kunnen ook automatisch worden geschakeld met een timer. Wie Amazon Echo Plus of Echo Show (tweede generatie) gebruikt, kan de lampen ook instellen met spraakbesturing.

Prijs en beschikbaarheid

Beide producten kunnen nu worden besteld. De 10 gram zwaardere globelamp is verkrijgbaar voor een prijs van 23,99 euro (RT261). Het slanke model ‘Edison’ (RF264) kost 18,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.