Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de Weber Connect Smart Grilling Hub moet iedereen goed kunnen bbq’en

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2020, 10:41 CategorieTuin en terras

Weber heeft tijdens CES 2020 een handige accessoire aangekondigd waarmee iedereen ineens goed moet kunnen bbq’en. Het apparaat wordt de Connect Smart Grilling Hub genoemd en kost 129 dollar. Dit is geen standaard thermometer voor het vlees op de grill.

Slimme thermometer van Weber

Brand je nog wel eens het vlees aan op de bbq? Dan dan de nieuwe, slimme thermometer van Weber wellicht uitkomst bieden. De Connect Smart Grilling Hub is een slim apparaat dat via wifi in verbinding staat met je smartphone, dat je vervolgens tips kan geven over het perfect bakken van dat stuk vlees.

Het stappenplan omvat alles van begin tot eind. Van het aanzetten van de grill tot het voorbereiden van de ingrediënten, tot aan het bereiden en het omdraaien van het vlees. Daarnaast kun je altijd aflezen wat precies de temperaturen zijn van zowel de grill als het vlees, in real-time. Daar zit dus geen vertraging in.

De Weber Connect Smart Grilling Hub is slim genoeg om zelf te achterhalen hoe dik het stuk vlees is. Daardoor kan het apparaat heel accuraat bepalen wat de juiste grilltijden zijn voor allerlei soorten vlees en recepten. Dit is overigens niet de eerste slimme thermometer die we voorbij zien komen tijdens CES 2020. Eerder presenteerde Yummly, onderdeel van Whirlpool, al zijn eigen variant voor in een oven.

Voor meer nieuws vanuit Las Vegas en over de CES-beurs die nu plaatsvindt, kun je terecht in ons nieuwsarchief.


€ 73,19

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 113,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 113,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Henk
  07 januari, 2020 om 16:52

  Bluetooth? Wifi toch juist?

  • Wesley Akkerman
   08 januari, 2020 om 9:10

   Pardon, je hebt gelijk.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.