Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe uitgave: Home Emotion 1 2020

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2020, 17:03 CategorieHome Emotion

Het jongste nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat. In deze editie van Home Emotion vind je reviews over KlikAanKlikUit, de Foscam R4M en de Nuki Opener.

Verder schreven we artikelen over het Brainport Smart District, smarthome in 2020, home cinema in 2020, een smarthome met Z-Wave en De Nationale Omgevingsvisie. Ook hebben we een uitgebreid achtergrondartikel over een slim huis met Google Home. En ons showartikel gaat over ‘Think different! Leiderschap in denken bij de ISE 2020’.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op SmarthomeMagazine.nl online verschenen publicaties van Home Emotion.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.