Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe uitgave: Home Emotion 6 2019

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2020, 9:18 CategorieHome Emotion

We zijn dan wel aan 2020 begonnen met z’n allen, maar je had nog een laatste Home Emotion van 2019 tegoed. Abonnees vinden nummertje 6 van het afgesloten kalenderjaar dit weekend op de mat Daarnaast wijzen we graag op een belangrijk nieuwtje van de uitgever van Home Emotion: het magazine zal namelijk vanaf januari 2020 online op deze website te vinden zijn.

In de nieuwe editie van Home Emotion vind je testen van de Philips Hue Play HDMI Sync Box, Foscam C2M FHD, Bowers & Wilkins Formation Bar, Bass en Flex en Sonos Move.

Home Automation gaat over Slim de winter door en Een veilig huis, en Ruud Jonker had een interview met Henk Geurtsen van Servi-Q over ELAC; ‘Vision of ONE’. Tot slot hebben we een report over de Gira Experience Center en nieuws: Mutrox neemt namelijk Beter Beeld & Geluid over.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op SmarthomeMagazine.nl online verschenen publicaties van Home Emotion.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.