Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Royole lanceert Mirage Smart Speaker met 360-graden display

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2020, 13:38 CategorieBediening

Royole heeft tijdens CES 2020 een slimme speaker gepresenteerd die anders is dan de slimme speakers die we tot op heden gezien hebben. De Mirage Smart Speaker beschikt namelijk over een 360-graden display dat volledig om de speaker heen gevouwen is.

De Mirage Smart Speaker van Royole is een slimme speaker met een prijskaartje van 899 dollar, en hoewel dat 99 procent van de geïnteresseerden al zal doen afschrikken beschikt de speaker wel over een unieke feature. Rondom de speaker is namelijk een buigbaar 8-inch display geplaatst, voorzien van een touchscreen. Je kunt de speaker dus middels spraak bedienen, zoals je elke andere slimme speakers bedient, maar ook middels je vingers op het scherm.

Het display is een amoled-scherm dat diverse zaken kan tonen, waaronder de tijd, de datum, de temperatuur en de ingestelde alarmen. Daarnaast komt de slimme speaker met een 5 megapixel-camera. Spraakbediening vindt plaats middels Amazon Alexa, en hiervoor zijn twee far-field-microfoons geïntegreerd. Vooralsnog wordt de Mirage Smart Speaker van Royole alleen in de Verenigde Staten uitgebracht. Daar verschijnt de speaker in het tweede kwartaal van dit jaar, voor een prijs van 899 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.