Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sengled kondigt vier nieuwe producten aan tijdens CES 2020

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2020, 10:30 CategorieBediening

Sengled, een fabrikant die goedkope, slimme verlichting maakt, kondigt tijdens CES 2020 aan dat er producten met Homekit-ondersteuning aankomen. Hiervoor ondersteunde het bedrijf Google Assistent en Amazon Alexa, maar de support wordt dus uitgebreid.

Sengled-producten met Homekit-ondersteuning

De grootste aankondiging van Sengled is de nieuwe Smart Hub, die voortaan dus ook Apple Homekit ondersteunt. Dat betekent dat eigenaars van lampen van deze fabrikant die voortaan kunnen aansturen via de Woning-applicatie van Apple, die je kunt gebruiken op je iPhone, iPad en Mac. Ook kun je de lampen en accessoires bedienen via Siri.

Daarnaast heeft Sengled de Edison Filament Bulb Smart LED aangekondigd, een slimme lamp met een maximale kleurentemperatuur van 2100K. De E12 Candle Light Bulbs zijn bedoeld voor kroonluchters, plafondventilators en soortgelijke producten.

Het laatste product dat aangekondigd is, is de Smart Plug met Energy Monitoring. Hiermee kun je domme apparaten slim maken. Zo kun je lampen op onhandige plekken toch slim maken, bijvoorbeeld, en datzelfde geldt voor andere apparaten zonder slimme functies. Ook kan de plug het energieverbruik in de gaten houden. Daarnaast kunnen gebruikers een schema instellen (voor het in- en uitschakelen) en is het slimme stopcontact op afstand bedienbaar.

Het is nog niet bekend wanneer de producten naar Nederland komen. Hieronder staan de prijzen voor de Amerikaanse markt.

  • Smart LED Edison Filament Bulb, twee stuks, 29.99 dollar
  • Smart LED E12 Candle Light Bulbs, 24.99 dollar
  • Smart Hub, 29.99 dollar
  • Smart Plug with Energy Monitoring, 19.99 dollar

Voor meer nieuws vanuit Las Vegas en over de CES-beurs die nu plaatsvindt, kun je terecht in ons nieuwsarchief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.