Testpanel: wil jij de Somfy Indoor Camera zelf thuis testen?

18 januari 2020 3 Minuten 10 Reacties
Somfy Indoor Camera

Samen met Somfy bieden we je de mogelijkheid om de Somfy Indoor Camera zelf thuis te testen. Lees verder en meld je aan.

Wil jij graag jouw huis een stuk slimmer maken en beveiligen met een slimme camera? Samen met Somfy bieden we je de mogelijkheid om de Somfy Indoor Camera zelf thuis te testen. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat de Somfy Indoor Camera binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

Somfy Indoor Camera

De Somfy Indoor Camera is een compacte camera voor binnenhuis, uitgerust met diverse handige features om jouw huis slim te beveiligen. De camera is binnen enkele minuten te installeren en communiceert direct met de app op je smartphone.

De Indoor Camera is voorzien van HD-weergave met nachtzicht zodat je altijd haarscherp kunt zien wat er zich afspeelt in huis, zelfs ’s nachts. Ook beschikt de camera over een bewegingssensor. Zodra er een beweging waargenomen wordt begint de camera direct met opnemen en krijg je een notificatie op je smartphone. Je kunt de camera zo instellen dat huisdieren genegeerd worden. Opgenomen video’s kun je gratis downloaden of in je Dropbox-account opslaan.

De camera is voorzien van een kijkhoek van 130 graden waardoor een hele ruimte in beeld te brengen is. Ook kun je tot viermaal inzoomen en je kunt praten met iemand die voor de camera staat. Ook aan de privacy is gedacht want zodra je zelf thuiskomt verdwijnt de cameralens achter een schuif. Tot slot is de Indoor Camera van Somfy te integreren met andere systemen door de ondersteuning voor Google Assistent, Amazon Alexa, IFTTT en Apple HomeKit.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

Smarthome Magazine en FWD bieden je samen met Somfy de kans om de Indoor Camera thuis te testen. Wil jij deze camera thuis hebben staan? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken drie personen of gezinnen die de camera voor een periode van drie weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. Natuurlijk mag je de camera na de test ook houden.

Meld je aan

Wil jij de Somfy Indoor Camera testen? Stuur dan een e-mail met de volgende informatie naar info@fwd.nl;

  • jouw gezinssamenstelling
  • je naam, adresgegevens en telefoonnummer
  • informatie over je huis (appartement/huis, vrijstaand/rijtjeswoning)
  • Heb je huisdieren en/of kinderen?
  • en een motivatie waarom jij/jullie deze slimme camera het beste kan/kunnen testen

Je kunt je aanmelden tot 23 januari 17.00. Uiterlijk 28 januari maken we de deelnemers bekend door met hen contact op te nemen.

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 31 januari t/m 24 februari drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de camera te testen
  • Uiterlijk 24 februari levert elke deelnemer een geschreven review aan
  • Aanmelden kan als gezin of als individueel persoon
  • Smarthome Magazine stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • Smarthome Magazine zal per deelnemer de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elke deelnemer levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland of België en 18 jaar of ouder bent

De deelnemers zijn geselecteerd en we hebben contact met ze opgenomen! Iedereen bedankt voor de aanmeldingen.

Reacties (10)