Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Yale lanceert Access Module voor bestaande Yale-deursloten

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2020, 16:01 CategorieVeiligheid en beveiliging

Yale kondigt tijdens CES 2020 de Access Module aan voor bestaande, slimme Yale-deursloten. Gebruikers van deze deursloten krijgen dankzij deze extra module toegang tot diverse slimme functies en spraakassistenten als Google Assistent.

Bezitters van de Yale Keyless Connected, Conexis L1, Doorman en Digital Monoblok deursloten kunnen binnenkort de Yale Access Module aanschaffen. Hiermee krijgen zij toegang tot de Yale Access App, en daarmee weer toegang tot spraakbediening en bediening op afstand.

De Yale Access App biedt gebruikers de mogelijkheid hun deur op afstand te openen en te vergrendelen, de status van het slot te bekijken, de geschiedenis te bekijken en (tijdelijke) virtuele sleutels aan gasten uit te delen. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid het slot te integreren met spraakassistenten als Google Assistent. Middels een simpel spraakcommando kun je zo de deur direct laten vergrendelen.

Daarnaast laat Yale weten dat alle bezitters van een slim deurslot van het bedrijf vanaf nu gebruik kunnen maken van de integratie met SR en Sync alarmsystemen. Zo kan bijvoorbeeld het alarm automatisch uitgeschakeld worden zodra de deur ontgrendeld wordt middels de Yale Access App. 

Wanneer de Access Module precies verschijnt en wat ervoor betaald moet worden is nog niet bekendgemaakt.

Yale heeft tijdens CES 2020 ook een nieuw deurslot aangekondigd in de vorm van de het Linus Smart Lock.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.