Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Galaxy Home Mini: Samsung lekt zelf mogelijke releasedatum

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2020, 9:24 CategorieBeeld en geluid

Samsung heeft maandagavond, waarschijnlijk per ongeluk, de releasedatum van de Galaxy Home Mini op zijn eigen website vermeld. De slimme speaker zou in elk geval op 12 februari 2020 moeten verschijnen in Zuid-Korea, voor een bedrag van ongeveer 80 euro.

Releasedatum Galaxy Home Mini gelekt

Samsung heeft het bericht in kwestie daarna verwijderd, maar de pagina stond lang genoeg online. Daardoor hebben veel media de datum kunnen overnemen en is er wat extra informatie naar buiten gekomen. Het zal niemand verrassen, maar de Galaxy Home Mini ondersteunt straks stemassistent Bixby. Dat is de persoonlijke assistent waar Samsung al jaren aan werkt. Verder kun je berichten ontvangen en versturen zonder dat daar een smartphone aan te pas komt.

De Galaxy Home Mini bevat enkele sensoren die bijvoorbeeld voor noodgevallen gebruikt worden. Denk dan aan brand of lekkage. Daarnaast kan de speaker een notificatie sturen wanneer die erachter komt dat een apparaat in huis niet werkt. Qua geluidskwaliteit zou de slimme speaker op bijna hetzelfde niveau moeten zitten als de reguliere Galaxy Home, maar ook die ligt tot op heden nog niet in de winkel. Het geluid wordt verzorgd door AKG.

Dit nieuws lijkt een aantal dingen te bevestigen die eerder al gelekt waren, dus dat is prima. We weten dat Samsung op 11 februari aanstaande een nieuw Unpacked-evenement organiseert, waar het onder meer de Samsung Galaxy S20-serie en de Galaxy Z Flip zal presenteren. Mogelijk horen we dan dus ook meer over de Galaxy Home Mini.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.