Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung Galaxy Home Mini te zien in video, lancering lijkt aanstaande

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2020, 9:21 CategorieBeeld en geluid

Er is een video verschenen waarin de de Samsung Galaxy Home Mini te zien krijgen. Het apparaat heeft stemassistent Bixby aan boord. Als we de geruchten mogen geloven, dan presenteert Samsung de speaker vanavond officieel tijdens het Unpacked-evenement, waar ook de Galaxy S20-serie onthuld wordt.

Samsung Galaxy Home Mini te zien in video

De video is door Max Weinbach gepubliceerd op Twitter. Weinbach werkt voor XDA Developers, een website die vaak snel Android-nieuws publiceert door de code te bekijken. De verwachting is dat Samsung de slimme speaker vanavond onthuld tijdens de presentatie van onder meer de Samsung Galaxy S20 en Galaxy Z Flip en dat die een dag later al te koop zal zijn in in elk geval Zuid-Korea, maar vooralsnog zijn dat geruchten en heeft de fabrikant hier nog niets over naar buiten gebracht. Vanavond horen we dus ongetwijfeld meer.

Wel heeft de ceo van de consumententak van Samsung bevestigd dat de Samsung Galaxy Home Mini begin 2020 te koop moet zijn. Daarnaast was er ook kort een datum zichtbaar op de officiële Samsung-website. De Home Mini is een slimme speaker met stemassistent Bixby aan boord die allerlei slimme en minder slimme apparaten in je smarthome kan aansturen. Ook kun je natuurlijk muziek beluisteren (met speakers die afgestemd zijn door de AKG-afdeling) en kun je vragen stellen over het nieuws, weer en meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.