Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Update voor Arlo Pro 3 brengt HomeKit-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2020, 12:19 CategorieVeiligheid en beveiliging

Arlo heeft een update uitgebracht voor de Arlo Pro 3. De update voor de beveiligingscamera’s brengt ondersteuning voor HomeKit met zich mee.

De nieuwe update voor de Arlo Pro 3 brengt eindelijk HomeKit-ondersteuning met zich mee. Voor de HomeKit-gebruikers is dit goed nieuws, maar ondersteuning voor HomeKit Secure Video ontbreekt op dit moment nog. Deze ondersteuning komt dus niet met de update mee. Om te updaten open je de Arlo-app en download je de firmware-update.

Met HomeKit Secure Video worden jouw video’s veilig opgeslagen op de servers van Apple. Hiermee moet de privacy van dergelijke camera’s worden verbeterd. Niemand kan bij de camerabeelden op de servers van Apple, zelfs medewerkers van Apple niet. De beelden worden van begin tot eind versleuteld. De enige die toegang heeft tot die beelden ben jijzelf. Laten we hopen dat de Arlo Pro 3 ook snel ondersteuning gaat krijgen voor HomeKit Secure Video.

Over de Arlo Pro 3

De Arlo Pro 3 werd in september van 2019 aangekondigd. Het beveiligingscamerasysteem beschikt over een 2k-resolutie met hdr, een geïntegreerde spotlicht met nachtzicht in kleur en een breed gezichtsveld van 160 graden. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en hang je op met een magneet of met schroeven. De camera’s komen ook met een smarthub, wat het netwerkverkeer naar de camera’s op een veilige manier regelt en zorgt voor betere prestaties op het gebied van stroomverbruik en wifi-bereik.


€ 674,86

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 674,86

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 699,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.