Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Wolf-Garten presenteert twee nieuwe robotmaaiers

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2020, 9:58 CategorieTuin en terras

Fabrikant Wolf-Garten presenteert twee nieuwe robotmaaiers. Dit zijn de Loopo S500 Connect en de Loopo M1500 Connect. De eerste robotmaaier is bedoeld voor kleinere tuinen, terwijl de tweede geschikt is voor grotere tuinen, of ruinen waar een helling aanwezig is.

Dit zijn de nieuwe robotmaaiers van Wolf-Garten

De ingebouwde gsm/gps-module in de Wolf-Garten Loopo S500 Connect en Loopo M1500 Connect maakt het besturen van de Loopo-robotmaaiers flexibeler. Het belangrijkste is dat je ze (bijna) overal kunt bedienen: de module maakt verbinding met de MyLoopo-webapplicatie via een gsm-signaal. Deze webapplicatie kan gebruikt worden om de huidige status van de robotmaaier te volgen terwijl je onderweg bent en biedt ook inzichten in de meest recente gebruiksgegevens en statistieken.

Vanaf de webapplicatie op de smartphone kun je ook het maaischema openen en aanpassen. De module biedt realtime locatietracking en Geofence-diefstalbeveiliging. Voor extra veiligheid worden de Connect-modellen ook geleverd met een geïntegreerde back-upbatterij waarmee de machines kunnen worden gevolgd, zelfs wanneer ze zijn uitgeschakeld. De Loopo Connect-modellen reageren op stem wanneer ze worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Geofence-diefstalbeveiliging

Een andere handige functie stelt je in staat om een geofence in te stellen. De centrale positie van de robotmaaier op jouw gazon wordt gedetecteerd en opgeslagen met behulp van gps. Als de Wolf-Garten Loopo het vooraf gedefinieerde gebied verlaat, ontvang je automatisch een pushmelding op je smartphone. En als die wordt gestolen, kan de meest recente positie gevolgd worden met behulp van gps-gegevens om deze binnen een paar meter te lokaliseren.

Een tweede back-upbatterij zorgt er ook voor dat de robotmaaier kan worden gevolgd en veilig kan worden teruggestuurd, zelfs nadat de ingebouwde batterij geen stroom meer heeft. Het nieuwe systeem codeert alle gegevens voordat deze worden verzonden en er wordt geen informatie opgeslagen.

Prijs en beschikbaarheid

De Wolf-Garten Loopo S500 Connect (links op de afbeelding) kost 1149 euro en de Wolf-Garten Loopo M1500 Connect (rechts op de afbeelding) kost 1699 euro.


€ 1.161,82

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 1.339,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 900,06

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 900,06

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.