Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Woox lanceert R4294 universele afstandsbediening met spraakbediening

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2020, 19:10 CategorieBediening

Het Nederlandse bedrijf Woox heeft de R4294 universele afstandsbediening met spraakbediening op de markt gebracht. Dit model kan al je IR-apparatuur bedienen, handmatig, via spraak of middels geautomatiseerde scenes.

Woox R4294 universele afstandsbediening

De R4294 is uitgerust met de infrarooddatabase van Remotec, wat de grootste database ter wereld is. Hierdoor zal de remote up-to-date zijn en blijven met nieuwe infrarood apparaten die uitkomen. De afstandsbedieningen met Tuya-chip die geen Remotec database bevatten hebben een Chinese Tuya infrarooddatabase welke minder snel werkt en minder IR codes bevat. Tevens kunnen deze geen update krijgen naar de Remotec database.

Je sluit de R4294 met de meegeleverde USB-kabel aan op een USB-poort, bijvoorbeeld van je tv of op een USB-adapter in je stopcontact. Verbind vervolgens de R4294 met de WiFi-router via de WOOX Home-app. Vervolgens kun je beginnen met scannen en je infraroodapparatuur toevoegen. Volgens Woox kun je alle apparaten met een infraroodoog verbinden met de nieuwe R4294. Hij werkt met meer dan 8000 verschillende producten van meer dan 2000 merken wereldwijd die in de database staan en de database groeit met het verschijnen van nieuwe infraroodapparaten op de markt.

De handmatige bediening vindt plaats via de app. Er wordt helaas geen fysieke remote meegeleverd. Als je meerdere apparaten tegelijkertijd wilt in- of uitschakelen of als je wilt dat bepaalde apparaten op een specifiek tijdstip of moment worden gestart of uitgeschakeld, kun je dit instellen met de automatiseringsfunctie van de Woox Home-app. Net als alle andere Woox-apparaten, werkt de universele afstandsbediening met de ondersteunende spraakbedieningsapparaten van Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je kunt zeggen: “Hey Google zet tv op Kanaal 1”. Ook biedt de remote ondersteuning voor IFTTT.

De Woox R4294 kan per direct gekocht worden voor een prijs van 35 euro.


€ 24,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 29,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. GK
  08 februari, 2020 om 8:51

  Hallo,

  Kunt u ook aangeven waar deze gekocht kan worden voor dit bedrag?

  Alvast bedankt.

  • WOOX
   08 februari, 2020 om 9:27

   De eerste units zijn in Nederland inmiddels uitgeleverd aan de volgende winkeliers; BCC, 50Five, Wehkamp, Yorcom, Beekcom. Deze zullen begin komende week zowel online als in de fysieke winkels te koop zijn. Groeten Rob van WOOX, info@wooxhome.eu tel.0767114805

 2. Ed
  22 april, 2020 om 19:47

  Wat een waardeloos apparaat, of ik heb weer eens een maandag ochtend apparaat. Het toevoegen van je eigen DIY IR afstandbediening gaat erg lastig, en als je er eenmaal wat codes erin hebt en je gaat er 1 gebruiken, dan blijft het lampje gewoon rood, en doet hij verder niets meer…. Zonde van mijn geld….

  • GK
   23 april, 2020 om 14:28

   Helemaal mee eens….ook ik heb hem geretourneerd.Bijzonder slecht apparaatwat zijn beloftes absoluut niet waarmaakt!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.