Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

DoorBird lanceert D1101V videodeurbel met full hd-camera

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2020, 17:45 CategorieVeiligheid en beveiliging

DoorBird heeft het slimme intercomsysteem DoorBird IP Video Intercom D1101V aangekondigd. Deze videodeurbel beschikt over een camera met een 1080p-resolutie en een wifi-verbinding, waardoor altijd goed kunt zien wie er voor je deur staat.

DoorBird D1101V videodeurbel

Het systeem is op twee manieren te installeren: aan de buitenmuur of ingebouwd. Wanneer iemand op de belknop drukt, dan krijgt de eigenaar daar een bericht van in de vorm van een notificatie. Daarna kan er gesproken worden: de gast voor de deur via de intercom en de eigenaar via een smartphone of tablet.

Het systeem is aan te sluiten via wifi of een ethernetkabel, net wat gemakkelijker is. Hierdoor heb je ook buitenshuis toegang tot je slimme deurbel. Via de gratis DoorBird-applicatie is het mogelijk allerlei instellingen te veranderen, zoals toestemmingen en dergelijke. Doordat er ook een bluetoothmodule aanwezig is kun je het systeem koppelen aan een slim deurslot, waardoor bewoners zonder sleutel naar binnen kunnen.

De 1080p-camera werkt zowel overdag als in het donker. Bovendien is de camerahoek verbeterd, waardoor je nu meer ziet dan met voorgaande modellen. Gemaakte beelden worden opgeslagen in een gratis cloudopslagdienst van Doorbird. Verder is een bewegingssensor aanwezig, die bewegingen opmeet binnen een radius van zes meter. De sensor weet wanneer iemand het huis benadert of juist wegloopt — en je kunt via de app instellen op welke momenten je een notificatie krijgen wil. Verder is het mogelijk de DoorBird IP Video Intercom D1101V op te nemen in verschillende smarthomesystemen, waaronder KNX, Loxone en Control4.

De Doorbird D1101V videodeurbel is per direct te koop voor een prijs vanaf 487 euro (inclusief btw).


€ 467,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 489,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 489,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.