Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Eufycam 2 biedt ondersteuning aan voor Homekit Secure Video

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2020, 10:07 CategorieVeiligheid en beveiliging

Anker heeft laten weten dat de Eufycam 2 vanaf nu ook ondersteuning aanbiedt voor het nieuwe platform HomeKit Secure Video. Op dit moment wordt de nieuwe firmware-update, met de ondersteuning aan boord, uitgerold naar alle gebruikers van de beveiligingscamera.

Eufycam 2 met HomeKit Secure Video

Zowel de Eufycam 2 als de 2C hadden al ondersteuning voor Apple HomeKit ingebouwd. Maar daar is nu dus een extra functielaag overheen gekomen met de toevoeging van HomeKit Secure Video. Het idee hierachter is dat beelden van beveiligingscamera’s ontzettend gevoelig zijn. Dit is het type materiaal dat je alleen zou willen of moeten delen met de mensen die jij vertrouwt. En dat is precies wat deze dienst wil gaan doen: ervoor zorgen dat je video’s veilig staan opgeslagen op de servers van Apple, zonder extra pottenkijkers.

De Eufycam 2 wordt aangeboden in een pakket van twee beveiligingscamera’s en een hub, vergelijkbaar met de Arlo Pro 3. Het pakket kost 349 euro en is nu te koop in Nederland. De camera’s hebben een batterijduur van een jaar (net zoals hun voorgangers), schieten video’s in 1080p-kwaliteit, hebben een avondvisie, kunnen video’s lokaal opslaan en kunnen de kwaliteit van de beelden verbeteren waar nodig. Ook nachtvisie, tweewegcommunicatie, een anti-diefstal alarm, een ip67-certificaat en een alarm van 100 decibel zijn aanwezig.


€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Rob
    12 april, 2020 om 0:32

    Wanneer testen jullie de Eufycam (2c)?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.