Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home-app krijgt ondersteuning voor Nest Cam-events

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2020, 9:42 CategorieSoftware en apps

Vorig jaar introduceerde Google een nieuw ontwerp voor de Google Home-app. Nu is er een update die Nest Cam-ondersteuning toevoegt. Daarnaast is er betere ondersteuning voor lampen toegevoegd, al is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk wat daarmee bedoeld wordt.

Nest Cam-events in Google Home-app

Dat blijkt uit de releasenotes die Google heeft achtergelaten in de App Store. Uit die notities is op te maken dat de Google Home-app dus in staat is binnenkort Nest Cam-evenement te laten zien in de nieuwe Feed. Tijdens het Made for Google-evenement vorig jaar liet de zoekmachinegigant weten dat je in die tab later ook videoclips bekijkt of audioberichten beluistert. Vooralsnog is de nieuwe tab behoorlijk simpel. Heb je geen compatible hardware, dan krijg je hier allerlei tips te zien met betrekking tot Chromecast.

Daarnaast wordt er gesproken over een betere ondersteuning voor de bediening van je slimme lampen in huis. Nu hebben we al snelkoppelingen bovenaan de applicatie staan waarmee we lampen razendsnel kunnen in- en uitschakelen, dus het is nu onduidelijk wat Google precies veranderd heeft. De website 9to5Google heeft wel opgemerkt dat een slim stopcontact waar een domme lamp op aangesloten is – en ook de naam ‘lamp’ draagt – nu een ander icoontje gekregen heeft: een lamp. Wellicht is dat de verandering die Google bedoelt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.