Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Hobbyist installeert Google Home Mini in oude draaitelefoon

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2020, 10:02 CategorieBeeld en geluid

Een hobbyist heeft een Google Home Mini-speaker in een ouderwetse draaitelefoon geïnstalleerd. Bellen met de Google Assistent is nu mogelijk. En ben je de Assistent zat? Dan gooi je toch lekker de hoorn erop. Het project is dit weekend op forum Reddit verschenen.

Google Home Mini in draaitelefoon

De persoon op Reddit, met de profielnaam Movieman_75, heeft dus een functionerende Google Home Mini-speaker in een draaitelefoon geïnstalleerd. Er wordt nu helemaal uitgelegd hoe diegene dat voor elkaar gekregen heeft, maar duidelijk is wel dat je niet aan de kesschijf moet draaien om contact te leggen. Dat doe je door simpelweg “Hey Google” te roepen – de microfoons van de speaker zullen dat commando dan alsnog oppakken. Echter, de audio van de speaker verloopt via handset bovenop het ouderwetse apparaat.

I put a google home mini in a rotary phone from r/google

Mocht je hiermee muziek willen luisteren, verwacht dan niet de beste kwaliteit. Maar voor een stemcommando of een telefoongesprek, zou het eigenlijk nog prima kunnen. Ben je klaar met de Google Assistent op de Google Home Mini, dan gooi je de hoorn erop. Muziek wordt dan gepauzeerd; pak je de hoorn op, dan gaat die verder met afspelen. In de toekomst hoopt de redditor dat dezelfde move er ook voor kan zorgen dat de microfoon uit gaat, maar zover is het nog niet. Het project is eigenlijk belachelijk, maar wel grappig om te zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.