Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Homey introduceert app widgets – Flows snel bedienen op je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2020, 13:23 CategorieBediening

Athom, het bedrijf achter de Homey smarthomehub, heeft deze week de Homey app widgets als nieuw onderdeel van de Homey App versie 4.1.1 geïntroduceerd. Hiermee krijgen gebruikers van de app snel toegang tot favoriete Flows.

De update is beschikbaar voor alle Homey-gebruikers en geeft de mogelijkheid je huis nog sneller en makkelijker te bedienen vanaf je telefoon. Via Homey app widgets activeert je met een tik je favoriete Flow, zonder dat de app opgestart hoeft te worden.

Met Homey Flows kun je apparaten samen automatiseren. Bij de Flow ‘Movie Time’ zou dat bijvoorbeeld kunnen zijn dat de elektrische gordijnen sluiten, de lampen worden gedimd en de tv wordt ingeschakeld. Dergelijke Flows zijn met deze update nu ook via widgets te besturen.

Widgets zijn als het ware mini versies van apps die je toevoegt aan je toegangsscherm of beginscherm van je telefoon. Binnen widgets voer je eenvoudige en kleine taken uit of wordt bepaalde informatie weergegeven. Denk aan een kalender, de actuele weersverwachting, of een widget om iemand snel te bellen of WhatsAppen. Nu is het ook mogelijk om je eigen Flows toe te voegen aan het beginscherm van je telefoon en zo je hele huis in een handomdraai te bedienen. De widgets zijn beschikbaar op zowel Android als iOS.

Lees ook onze review van de Homey smarthomehub.


€ 299,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.