Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met Gardena Aquabloom geef je planten water met zonlicht

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2020, 10:08 CategorieTuin en terras

Gardena heeft Aquabloom aangekondigd: een systeem waarmee je planten op het balkon water geeft, dat werkt op zonne-energie. Het is een volautomatisch druppelsysteem dat werkt op zonne-energie, zonder stekker en zelfs zonder kraan. Ook als je van huis bent, krijgen de planten toch voldoende water.

Dit is Gardena Auqabloom

Aquabloom van Gardena is geschikt voor maximaal twintig planten en put water uit een reservoir zoals een teil, emmer of (regen)ton (die je mogelijk dus zelf even vullen moet). De set bevat alles dat je nodig hebt om het systeem te installeren en in gebruik te nemen: een basisunit met zonnepaneel, oplaadbare batterijen, pomp, waterslang en druppelaars. Je hebt geen gereedschap nodig bij de installatie. Het basisapparaat (met zonnepaneel) zet je op een zonnige plaats en vervolgens stel je het water geven in: wanneer en hoe lang.

Om het je makkelijk te maken, beschikt Aquabloom over een aantal basisprogramma’s. De geruisloze pomp haalt het water uit een reservoir en eventueel vuil wordt automatisch gefilterd. De slang met druppelaars leg je langs de voet (wortelkluit) van de planten. Bij elke plant sluit je een druppelaar aan. Met een pin zet je de slang vast, zodat die ook niet wegwaait als het hard waait. Met dit druppelsysteem zou je bovendien water besparen, aldus de belofte van de fabrikant en moeten je planten in topconditie blijven.

Prijs en beschikbaarheid

De Gardena Aquabloom set is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops voor een adviesprijs van 119,99 euro.


€ 100,77

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 112,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 112,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.