Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo Security-app krijgt nieuwe lik verf en extra functie

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2020, 9:34 CategorieSoftware en apps

Netatmo heeft afgelopen weekend een update uitgebracht voor zijn Netatmo Security-applicatie, die een geheel nieuwe interface met zich meebrengt. Het Franse bedrijf doet vaak een hoop dingen goed op het gebied van mogelijkheden, maar de app bleef altijd een minder punt in de ervaring.

Update voor Netatmo Security-app

Het heeft ruim twee jaar geduurd, maar nu is er dan een update voor de officiële Netatmo Security-app. Het team heeft ervoor gezorgd dat die nu soepeler en sneller werkt en er stukken beter uitziet. Ook is alles veel witter dan voorheen en helaas is er geen dark mode beschikbaar. Wellicht betekent dit nieuwe design ook dat de ontwikkelaar binnenkort een dark mode uitbrengt, aangezien de app onlangs dus op de schop gegaan is. De nieuwe interface biedt onder meer toegang tot twee nieuwe tabs waarmee je overzichten krijgt.

Zo kun je heel snel zien wie thuis is en wie niet. Daarvoor maakt de Netatmo Security-app gebruik van de gezichtsherkenning in de Netatmo-camera’s. Ook zijn er afzonderlijke tabs voor andere hardware, zoals sirenes, sensoren en rookmelders. Ben je op zoek naar je camerabeelden, dan werkt dat nog steeds zoals eerst: je veegt omhoog vanaf de onderkant. Hier vind je ook een belangrijke toevoeging, namelijk een resolutiekiezer. Hiermee bepaal je in feite de kwaliteit van de video’s (opgenomen en de live streams).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.