Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Ring Video Doorbell 3 verschijnt ook in een Plus-variant’

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2020, 9:24 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het ziet ernaar uit dat Ring binnenkort een nieuwe versie van de Video Doorbell aankondigt, namelijk de Ring Video Doorbell 3. De slimme deurbel is namelijk opgedoken in de database van de FCC (.pdf), de Amerikaanse communicatiewaakhond. Er lijken twee modellen uit te komen.

Ring Video Doorbell 3 Plus op komst?

Zoals het er nu naar uitziet krijgen we niet alleen de Ring Video Doorbell 3, maar ook de Video Doorbell 3 Plus. Daarnaast heeft de website Zatz Not Funny ook linkjes gevonden naar pagina’s van enkele Amerikaanse retailers. Daar staat een klein beetje extra informatie over de opvolgers van de Ring Video Doorbell 2. Dat is niet het enige: zelfs op de website van de fabrikant stond de deurbel tijdelijk. Die pagina is inmiddels offline gehaald, maar je kunt hem hier nog bekijken in de cache. De prijs van de deurbel blijft mogelijk hetzelfde.

Het grootste verschil tussen de Ring Video Doorbell 2 en de Ring Video Doorbell 3-modellen is dat de nieuwe deurbellen ondersteuning aanbieden voor zowel 2,4 als 5 GHz. Ook is er een bewegingszone die tot drie meter voor de deur in te stellen is. Daarnaast moet de bouwkwaliteit beter zijn, moet de faceplate gemakkelijk te vervangen zijn en wordt er automatisch verbinding gemaakt met de Chime. Het Plus model zal ongeveer 30 dollar duurder zijn en heeft nu een prijs meegekregen van 229 euro.

Het Plus-model verschilt niet heel erg van het reguliere model. Wat maakt dit model anders? Je krijgt toegang tot vier seconden extra beeldmateriaal, vlak voordat het triggermoment plaatsvond. Dit wordt Pre-roll-video genoemd. De beelden zijn wel in zwart en wit en een lagere resolutie, zodat de accu bespaard wordt. Het is niet bekend wanneer Ring of moederbedrijf Amazon de nieuwe deurbellen gaan presenteren. Wellicht dat ook hier het coronavirus nog roet in het eten kan gooien, wat productie en presentatie betreft.


€ 192,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 193,98

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 198,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.