Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Athom brengt voor iPad geoptimaliseerde interface naar Homey

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2020, 19:47 CategorieBediening

De Homey van het Nederlandse Athom is een smarthomehub waarmee je je huis compleet kunt automatiseren. Dit doe je door het maken van Flows en het bedienen van Flows en apparaten op je mobiele toestel of de desktop. Een iPad-interface was er echter niet waardoor iOS-gebruikers met een iPad een tegenvallende en vergrootte iPhone-weergave voorgeschoteld kregen. Gelukkig komt daar nu eindelijk verandering in.

Gebruikers van de iOS-app van Homey krijgen binnenkort toegang tot een heuse iPad-interface, compleet geoptimaliseerd voor de tablet van Apple. Momenteel is deze iPad-interface al beschikbaar in de beta-versie van de app, die via Apple’s Testflight geïnstalleerd kan worden. Qua mogelijkheden hoef je geen spannende vernieuwingen te verwachten, maar de weergave op de iPad is sowieso vele malen mooier en beter dan dat het voorheen was.

Gebruikers van de Homey kunnen dus vanaf nu (of zodra de app officieel uitgebracht wordt) Flows maken, beheren en bedienen via een voor de iPad geoptimaliseerde weergave. Gebruikers die een iPad in huis hebben en gebruiken als bedieningspaneel krijgen door deze weergave ook weer wat meer mogelijkheden om de Homey-app als dashboard in te zetten.

Lees ook ons artikel over het maken van scenario’s (Flows), met onder voorbeelden van Flows die we met Homey gemaakt hebben.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.