Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Danalocks Danabridge binnenkort geschikt voor HomeKit’

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2020, 21:57 CategorieThuisnetwerk

Het Deense Danalock maakt slimme sloten en zit inmiddels middenin de derde generatie van zijn Danalock. Om met de rest van het thuisnetwerk te communiceren is er de wifihub Danabridge. En die is binnenkort compatibel met HomeKit.

Danabridge

Het slimme slot Danalock versie 3 is er in vier opties: Bluetooth, Bluetooth x Zigbee, Bluetooth x Z-Wave en HomeKit. Daarnaast is die aparte wifihub beschikbaar, namelijk Danabridge versie 3. Hiermee kun je zorgen dat de sloten ook kunnen communiceren met andere slimme apparaten in je huis. Op zich zou dat moeten werken met alle vier de verschillende Danalocks, maar voor HomeKit is deze niet geschikt.

Danabridge

Schijnbaar komt daar verandering in bij de volgende update van Danabridge, zo zegt een bron tegen HomeKitNews. Hierdoor zouden ook HomeKit-gebruikers eindelijk van alle mogelijkheden gebruik kunnen maken waarvoor de Danabridge is bedoeld. Daarmee kun je mensen in je huis toelaten als je niet thuis bent. Je weet precies wanneer en door wie het slot wordt gebruikt. Het is elke seconde van de dag mogelijk om de live status te zien van je slot. Of sloten, want je kunt twee Danalocks per Danabridge bedienen.

Danalock

Wanneer deze update eraan komt, dat is nog onbekend. Danalock zelf heeft hier überhaupt geen officiële mededelingen over gedaan. Goed om te weten: de Danalock die geschikt is voor HomeKit kan op dit moment wel via de Home Hub worden benaderd of via een smartphone met Bluetooth.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.