Gira presenteert nieuwe tastsensor 4 voor KNX-systemen

22 april 2020 1 Minuut 0 Reacties
gira tastsensor KNX 1

De nieuwe Gira tastsensor 4 voor KNX-systemen is voorzien van een hoogwaardig, modern design, met natuurlijke materialen en touch-bediening.

Gira, bekend van verschillende oplossingen op het gebied van traditionele gebouwbesturingsystemen en smarthomesystemen, brengt in 2020 diverse nieuwe producten op de markt. Naast nieuwe designvarianten van bestaande producten komt het bedrijf ook met compleet nieuwe oplossingen om woningen intelligenter te maken.

Gira tastsensor 4

De Gira KNX bedieningselementen maken een eenvoudige besturing van alle smarthome-functies mogelijk. De intuïtieve bediening, zoals bij de nieuwe Gira tastsensor 4, staat daarbij voorop. Deze is voorzien van een hoogwaardig, modern design, met natuurlijke materialen en touch-bediening.

De sensor is vanaf nu verkrijgbaar in glas zwart, glas wit, aluminium, aluminium zwart en edelstaal. Vanaf oktober 2020 worden de gelakte varianten zuiver wit glanzend, zwart mat, grijs mat, zuiver wit mat en antraciet toegevoegd, evenals een gecoate uitvoering in brons.

De tastsensor is verkrijgbaar met 1-voudige, 2-voudige en 4-voudige schakelaars. De led voor de statusweergave beschikt over acht kleurinstellingen. De schakelaars kunnen via de Gira labelservice van individuele opschriften worden voorzien zodat direct duidelijk is welke ruimte er wordt bediend.

Daarnaast bevat de Gira tastsensor 4 een geïntegreerde temperatuur- en vochtsensor alsook een extra aansluiting voor een externe temperatuurvoeler, bijvoorbeeld voor vloerverwarming. Het apparaat is compatibel met KNX Secure en kan via de Gira Service-app worden geüpdatet.

Reacties (0)