Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Handleiding Netatmo Doorbell gespot bij communicatiewaakhond

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2020, 10:14 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het is nu bijna anderhalf jaar geleden dat Netatmo de plannen bekendmaakte voor de Netatmo Doorbell. Het product is nog niet te koop. Maar hij dook deze week wel op bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Betekent dat dan dat de release aanstaande is?

Netatmo Doorbell laat op zich wachten

Waar blijft die bel dan? Nou, Homekitauthority laat weten dat de release om de hoek staat. Dat nieuws wordt ondersteund door het feit dat de Netatmo Doorbell is opgedoken bij de FCC. We krijgen zowel de handleiding als enkele foto’s te zien van het apparaat.

De afbeeldingen laten geen verrassingen zien, aangezien de fabrikant zelf eerder al de Slimme Deurbel aankondigde en destijds promotionele afbeeldingen vrijgaf. Maar de handleiding schijnt wel licht op aspecten waar we nog niets over gehoord hadden tot op heden.

Zo wordt de Netatmo Doorbell (of Netatmo Slimme Video Deurbel, in Het Nederlands) geleverd met een aparte Chime (waarmee het geluid van de bel ook elders in huis te horen is). Daarnaast levert de fabrikant ook alle benodigde onderdelen voor het ophangen. Helaas wordt er geen melding gemaakt van HomeKit Secure Video, maar heel gek is dat niet. Momenteel is er maar één bedrijf dat een dergelijke deurbel aanbiedt en dat is Robin, met de ProLine-serie.

Verder gebruikt de Netatmo Doorbell natuurlijk wifi, maar ook bluetooth. Het apparaat heeft een gezichtsveld van 160 graden en neemt op in 1080p. Ook wordt er nog een usb-kabel meegeleverd en zien we dat de handleiding ook in het Nederlands beschikbaar is.

Wanneer de Netatmo Slimme Video Deurbel te koop is, is op dit moment onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.