Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

IFA 2020: fysiek evenement geannuleerd, innovatief concept op komst

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2020, 9:14 CategorieAlgemeen

De organisatie achter IFA heeft aangekondigd dat het fysieke evenement van IFA 2020 geannuleerd is. Maar er zijn andere plannen. Dit komt doordat de regering in Duitsland evenementen verbiedt met meer dan vijfduizend participanten, tot en met 24 oktober 2020.

IFA 2020 in de vorm van een ‘innovatief concept’

Ook heeft de organisatie meteen van de gelegenheid gebruikgemaakt aan te kondigen dat IFA 2020 zal plaatsvinden middels een ‘innovatief concept’. Op moment van schrijven heeft diezelfde organisatie nog geen concrete details over dat concept vrijgegeven, maar we kunnen ons voorstellen dat het weinig andere dingen kan zijn dan een verzameling live streams.

Hans-Joachim Kamp, de voorzitten van de IFA-organisatie, roept fabrikanten en andere partijen op die van plan zijn mee te doen, alvast nieuwe plannen te maken. IFA 2020 is overigens niet het enige techevenement dat het dit jaar anders moet doen vanwege de verspreiding van het virus. Zo kwam eerder al naar buiten dat Google I/O 2020, MWC 2020, SXSW 2020, Facebook F8 en GDC 2020 niet doorgaan. Andere evenement leunen op digitale opties, zoals E3 2020, Oculus Connect,  WWDC 2020, Gamescom 2020 en meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.