Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Luxe stoomkast Samsung AirDresser komt naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2020, 10:48 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung heeft laten weten dat de luxe stoomkast voor in huis, de Samsung AirDresser, ook naar Nederland komt. De stoomkast maakt kleding eenvoudig schoon en vermindert kreukels, zonder dat je hoeft te wassen. Zo kun je ook op een andere manier goed voor je kleding zorgen.

Dit is de Samsung AirDresser

Uit Europees onderzoek blijkt dat 7 op de 10 mensen hun kleding af en toe opfrist zonder te wassen. Kleding wordt dan buiten of in de badkamer opgehangen, krijgen kledingspray over zich heen of gaan onder de strijkbout. Met de Samsung AirDresser wil het Zuid-Koreaanse bedrijf dat proces overbodig maken. In de AirDresser-stoomkast hang je kleding aan een van de Air Hangers, waarna de AirDresser stil te werk gaat.

Om kleding te ontsmetten, op te frissen en stomen maakt de AirDresser gebruik van JetSteam. JetSteam laat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding doordringen. Daarmee verwijdert de Samsung AirDresser 99,9% bacteriën, 100% huisstofmijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen. Zo zorgt de AirDresser voor een stevige opfrisbeurt. Eventuele geurtjes worden ook verwijderd met het geurfilter, terwijl de warmtepomp kledingstukken droogt op een lage temperatuur. Zo raakt kleding niet beschadigd.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung AirDresser is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 1.999 euro.


€ 1.799,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 1.999,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.