Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe Samsung Powerstick met accessoires medio april verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2020, 9:19 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung heeft laten weten dat de nieuwe Samsung Powerstick Jet met enkele accessoires vanaf midden april verkrijgbaar is in Nederland. In de nieuwste stofzuiger van het Zuid-Koreaanse merk zit een Digital Inverter Motor en het Jet Cyclone-systeem.

De nieuwe Samsung Powerstick Jet

De nieuwe line-up bestaat uit de Samsung Powerstick Jet Wall-Mount en de Powerstick Jet Essential. De eerste beschikt over 200 watt, de tweede over 150 watt.

Jet Cyclone filtert de fijnste stofdeeltjes uit de lucht en verzamelt die in de afvalbak. Bovendien is de complete Samsung Powerstick Jet line-up uitgerust met een vijflaags HEPA-filtratiesysteem. Dit zorgt ervoor dat 99,999% van de stofdeeltjes en allergenen die normaal gesproken weer ontsnappen opgevangen worden in de opvangbak.

Met de batterij van de Samsung Powerstick Jet kun je tot zestig minuten draadloos stofzuigen. En als je gebruikmaakt van de reservebatterij, dan kun je nog een uur vooruit (net zoals met de nieuwe Dyson). Tevens is er een geïntegreerd digitaal display, waarop je in één oogopslag de zuigstand kunt zien. Hierop ontvang je ook meldingen als er een verstopping of een probleem met de borstels is en wanneer het filter moet worden vervangen.

Met het twee-in-één oplaadstation kun je de stofzuiger opbergen en opladen. Je kunt hem bijvoorbeeld aan de muur bevestigen. Ook is het stand-alone te gebruiken. De body van de Samsung Powerstick Jet Wall-Mount weegt 1,66 kilo en de body van de Powerstick Jet Essential 1,48 kilo.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Powerstick Jet Wall-Mount (VS20T7536T5/EN) is vanaf 13 april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 549 euri en de Powerstick Jet Essential in wit met mint (VS15T7031R1/EN) is in week 19 beschikbaar voor 399 euro. Het Clean Station (VCA-SAE90A) verschijnt in week 19 voor een verkoopadviesprijs van 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.