Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe uitgave: Home Emotion 2 2020

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2020, 12:43 CategorieHome Emotion

Het jongste nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat. In deze editie van Home Emotion vind je testen over de Optoma UHZ65UST, het Fibaro Home Center 2, de Teufel Cinebar Ultima en het Point Minut smart home alarm.

Verder schreven we reports over de ISE 2020: Trends en ontwikkelingen & interessante producten en boeiende evoluties.  Ook brengen we een uitgebreid verslag van de Panasonic 2020 tv line-up: Wat is er nieuw? En productnieuws van Yamaha MusicCast Surround.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op SmarthomeMagazine.nl online verschenen publicaties van Home Emotion.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.