Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring komt met geheimzinnige sleutelkastje ‘Doorbox’

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2020, 18:36 CategorieVeiligheid en beveiliging

Er is een afbeelding gelekt van een nieuw apparaat van Ring. Het gaat om ‘Ring Doorbox’, een soort plastic doos om nabij of op je deur te bevestigen. Het is onduidelijk of het gaat om een intercomsysteem, een beveiligde sleutelopbergdoos of toch iets anders: een 1-april-grap?

Ring Doorbox

Of het dus een grap is of niet, dat is niet helemaal bekend, maar Amazon’s bedrijf Ring lijkt een apparaat te zijn zonder camera. Dat is niet heel standaard voor Ring, dat juist bekendstaat om zijn slimme deurbel waarmee je op je smartphone kunt bekijken wie er voor de deur staat. Er zijn op de afbeelding ook geen bewegingssensoren te zien.

Ring Doorbox lijkt een geavanceerd sleutelkastje te zijn, waarmee je op afstand iemand toegang zou kunnen geven. Handig als je bijvoorbeeld een Airbnb runt en het kastje op de buitenkant van je huis bevestigd. Zo heb je dan bijvoorbeeld geen slim deurslot nodig, al moet je er dan dus wel vanuit gaan dat niemand je sleutel kopieert.

Ring Video Doorbell 3

Of dit nu een betrouwbaar lek is of niet, Ring komt wel zeker weten volgende week met de nieuwe deurbellen: Ring Video Doorbell 3 en Ring Video Doorbell 3 Plus. Deze hebben betere wifimogelijkheden en instelbare bewegingsruimte. De Plus-variant filmt al voordat er een melding naar de eigenaar gaat, waardoor je kunt zien wat er gebeurt voor er op de deurbel is gedrukt.

Of Ring Doorbox echt bestaat en wat Ring er precies mee van plan is, dat is nog onbekend. We kunnen dan ook nog geen inschatting geven van een adviesprijs of een datum waarop het apparaat zou uitkomen.

  • Delen:

Reacties

  1. Wilma
    09 juli, 2020 om 16:51

    Kan men deur bel ring ook in de diepte instellen zodat de buurman er geen last van heeft

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.