Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ubiquiti plaatst nieuwe, slimme deurbel in Amerikaanse webshop

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2020, 12:52 CategorieVeiligheid en beveiliging

Fabrikant Ubiquiti heeft zijn slimme deurbel, de UniFi Protect G4, officieel te koop aangeboden in de Amerikaanse webshop. Voorlopig is het product alleen te koop in de VS voor early access-leden, maar een Europese release hoeft nu niet meer lang op zich te laten wachten.

UniFi Protect G4 van Ubiquiti

Hoewel je hierboven wel op de link naar de webshop kunt klikken, krijg je het product alleen te zien als een lid bent van het early access-programma. De fabrikant laat verder weten dat het om een bètaproduct gaat. De slimme videodeurbel biedt ondersteuning aan voor wifi en heeft een ingebouwd scherm. Via dat scherm is het mogelijk te praten met de mensen die voor de deur staan. De camera beschikt over een passieve infraroodbewegingssensor, evenals nachtvisie. Zo kunnen er ook opnames in het donker gemaakt worden.

De Ubiquiti UniFi Protect G4 beschikt over een 5 megapixelsensor en presenteert beelden in een formaat van 1600 bij 1200 pixels, in 30 frames per seconde (fps). Verder is het mogelijk de deurbel te koppelen aan andere producten uit de UniFi Protect-serie. Denk dan bijvoorbeeld aan de bewakingscamera’s. In de VS kost de slimme deurbel 199 dollar, wat omgerekend 170 euro (exclusief btw) is. De Europese releasedatum is nog niet bekend, maar hoeft nu niet lang meer op zich te laten wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.