Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Live Q&A: alles over het slimme huis (afgelopen)

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2020, 9:53 CategorieNieuws

Vandaag om 16.00 organiseren we de FWD Live Q&A over smarthome basics. Heb jij vragen over smarthome-producten, -ontwikkelingen of -toepassingen? Doe dan om 16.00 live met ons mee via dit artikel of YouTube.

We gaan met onze tech-experts live op YouTube om alle informatie over de basics van een smarthome te geven. Zo bespreken we onder meer wat een smarthome is, welke productgroepen er zijn, wat de belangrijkste basis voor een smarthome is, wat de spraakbediening voor je kan betekenen en hoe je producten met elkaar kunt laten communiceren. Daarnaast tonen we een aantal producten die we momenteel zelf gebruiken of testen.

Maar het belangrijkste van deze FWD Live Q&A is het beantwoorden van prangende vragen op het gebied van smarthome. Begin jij net met slimme producten in huis, zoek je specifieke oplossingen of weet je nog niet goed hoe je moet beginnen? Dan kun je tijdens onze Q&A live vragen stellen die we met ons team proberen te beantwoorden. Heb je nu al vragen of onderwerpen die je graag besproken ziet worden? Stel je vraag dan onder dit artikel en we nemen hem mee in onze Live Q&A.

De livestream is inmiddels afgelopen. Je kunt de video hieronder terugkijken. Onze excuses voor de technische problemen in de eerste minuten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.